• Головна
  • Новини
  • Витрачати гроші на дорогий годинник - це грішно, - Патріарх Філарет...

Витрачати гроші на дорогий годинник - це грішно, - Патріарх Філарет

18.07.2012, 10:57
Витрачати гроші на дорогий годинник - це грішно, - Патріарх Філарет - фото 1
Патріарх Української Православної Церкви Київського Патріархату Філарет висловив свою думку про супердорогі розкішні годинники та інші предмети розкоші, які дозволяють собі священнослужителі, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на НХМ.

Патріарх ФіларетПатріарх Української Православної Церкви Київського Патріархату Філарет висловив свою думку про супердорогі розкішні годинники і інших предмети розкоші, які дозволяють собі священнослужителі, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на НХМ.

«Годинник потрібно мати, але витрачати гроші на дорогий годинник це грішно», - сказав він в інтерв'ю кореспонденту.

Нагадаємо, кілька днів тому в інтернеті з'явилися фото митрополита Донецького і Маріупольського Іларіона, УПЦ (МП), на руці якого був годинник марки Franck Muller. Схожий виріб на сайті продавця коштує 150 тисяч євро.

«Потрібно церковні кошти використати на благо Церкви і на благо людей, а не на своє власне збагачення і розкіш у житті», - зазначив Патріарх Філарет.

Раніше Патріарх Кирил своє фото з годинником Breguet називав підробкою українських журналістів, журналісти, в свою чергу, запевняли, що фото справжнє.