• Головна
  • Новини
  • Православні погрожують відключити Facebook за "гей-пропаганду"...

Православні погрожують відключити Facebook за "гей-пропаганду"

05.07.2012, 11:39
Православні погрожують відключити Facebook за "гей-пропаганду" - фото 1
Православні активісти Саратова (Росія) зажадали від соцмережі Facebook прибрати "ознаки пропаганди" гомосексуалізму з сайту, а у випадку невиконання пообіцяли через суд відключити соцмережу в Росії.

ФейсбукПравославні активісти Саратова (Росія) зажадали від соцмережі Facebook прибрати "ознаки пропаганди" гомосексуалізму з сайту, а у випадку невиконання пообіцяли через суд відключити соцмережу в Росії.

Про це повідомляє ТСН.

Як заявив православний громадський діяч Володимир Росляковський, він відправив факс у російський офіс Facebook з ультиматумом. "Якщо через 24 години вони не усунуть усі ознаки пропаганди содомітів, то нехай нарікають на себе", - прокоментував він вимоги.

На думку активіста, "здорові люди" мають намір "закидати позовами всіх провайдерів", вимагаючи від них відключити в Росії доступ до Facebook "у зв'язку з пропагандою гомосексуалізму та лесбіянства". Нагадаємо, що напередодні у соціальній мережі з'явилися зображення, що позначають одностатеві шлюби, у яких традиційна пара "наречений та наречена" замінена на схематичне зображення одностатевої пари. Під час публікації на сайті повідомлення про весілля у форматі "хроніки", користувачі можуть вказати сторінку партнера, і залежно від статі подружжя автоматично з'являється відповідна іконка.

Вперше нова функція була помічена блогерами, коли один зі співзасновників соцмережі Кріс Х'юз повідомив на сайті про укладення шлюбу зі своїм партнером Шоном Елдріджем. Зазначимо, у низці російських регіонів заборонена пропаганда гомосексуалізму серед неповнолітніх. Заборона діє у Санкт-Петербурзі, Самарській, Рязанській, Новосибірській, Костромській та Архангельській областях.