• Головна
  • Новини
  • У Донецьку відбулася міжконфесійна акція на захист ненароджених дітей...

У Донецьку відбулася міжконфесійна акція на захист ненароджених дітей

06.06.2012, 11:36

У Донецьку 1 червня відбувся щорічний міжконфесійний марш "За життя" на захист ненароджених дітей. У спільній акції проти абортів, організованій Українською Християнською Євангельською Церквою, взяли участь представники православної, католицької і протестантських Церков м.Донецька і області.

У Донецьку 1 червня відбувся щорічний міжконфесійний марш "За життя" на захист ненароджених дітей. У спільній акції проти абортів, організованій Українською Християнською Євангельською Церквою, взяли участь представники православної, католицької і протестантських Церков м.Донецька і області.

За інформацією прес-служби УХЄЦ, м.Донецька, після урочистої ходи містом з плакатами і закликами про припинення практики абортів в Україні учасники колони вишикувались на центральній площі Донецька, де відбулася концертна програма за участю творчих колективів церков - учасників маршу.

До всіх присутніх звернулися священики – керівники Церков, після чого відбулася загальна молитва. Резолюція на захист ненароджених дітей направлена у відповідні органи влади.

Документ підписали: Леонід Падун, старший єпископ Української Християнської Євангельської Церкви; архиєпископ Донецький і Маріупольський Української Православної Церкви Київського Патріархату Сергій; Василь Пантелюк, Канцлер Донецько-Харківського Екзархату Української Греко-Католицької Церкви; Сергій Карпенко, старший пастор Біблійної Церкви України; Володимир Ковинєв, регіональний єпископ, старший пастор "Церкви Божої".

Теги: #УХЄЦ