Баптисти молилися і постили за спасіння гомосексуалістів

02.05.2012, 15:00
Баптисти молилися і постили за спасіння гомосексуалістів - фото 1
Українські баптисти неділю 29 квітня присвятили посту і молитві проти пропаганди гомосексуалізму та спасіння цих людей.

Баптисти молилися за спасіння геївУкраїнські баптисти неділю 29 квітня присвятили посту і молитві проти пропаганди гомосексуалізму та спасіння цих людей. Вдатися до таких заходів вірян Всеукраїнського Союзу Церков Євангельських Християн-Баптистів спонукало впровадження в Україні «гігантськими кроками» гендерної політики, за якою, як вони вважають, криється прихована пропаганда сексуальних збочень та намір провести у Києві гей-парад.

«Крім того, - йдеться на офіційному сайті ВСЦ ЄХБ, - в ці дні в Києві планується проведення форуму політиків і лідерів громадської думки за участю представників України та країн Європейського Союзу, а також перегляд фільмів, пов`язаних із тематикою проведення аналогічних заходів в інших країнах світу, інші культурні заходи».

Представники ВСЦ ЄХБ зазначають, що Чехія та Угорщина, за ініціативою громадян, не допустила впровадження гендеру та одностатевих шлюбів на території своїх країн. Тому українські християни теж повинні об’єднатися та вжити усіх дозволених законом, заходів, - листи, звернення, зібрання, аби протистояти злу та не допустити зміни українського законодавства

«Та найголовніше - робити усе, аби навчати різних людей дотримуватися Божих заповідей. Отож, оголосіть у свої церквах, що 29 квітня 2012 рік, неділя - піст і молитва за недопущення пропаганди гомосексуалізму в Україні та спасіння цих людей», - звернулося із закликом до вірян керівництво Церкви.