• Головна
  • Новини
  • 15 - 22 травня - відбудеться другий Тиждень Подружжя в Україні...

15 - 22 травня - відбудеться другий Тиждень Подружжя в Україні

20.03.2012, 14:38
15 - 22 травня - відбудеться другий Тиждень Подружжя в Україні - фото 1
15-22 травня, розпочавшись в Міжнародний День Сім’ї, вдруге пройде Всеукраїнський Тиждень Подружжя в Україні.

В Україні готуються відзначити Тиждень Подружжя15-22 травня, розпочавшись в Міжнародний День Сім’ї, вдруге пройде Всеукраїнський Тиждень Подружжя в Україні.

Минулого року ініціатива просімейного руху сколихнула 16 міст України. В заходах Тижня Подружжя прийняли участь понад 10 000 українців. Цьогоріч ініціатори Тижня Подружжя очікують навіть більший резонанс в країні та активно закликають долучитись до руху просімейні громадські організації, християнські церкви всіх конфесій, журналістів, бізнес і просто всіх небайдужих людей, які вважають, що сім’я – це найбільша суспільна цінність, а подружнє щастя вартує того, щоб закохані чоловік та жінка працювали над його збудуванням щодня, - повідомили РІСУ ініціатори проведення Тижня Подружжя.

Згідно з даними європейської статистики розлучень, Україна - серед лідерів за кількістю розлучень серед європейських країн. На 1000 жителів України припадає 5,3 розлучення. За нею іде Росія з 5,0 розлученнями. 

 «Змінити таку сумну статистику можна, якщо об’єднати зусилля громадських організацій, церкви, журналістів, місцевої влади і просто всіх небайдужих людей, щоб разом проговорити до суспільства про цінність здорової сім’ї. Головна ідея руху – не залишившись байдужим, зробити те, що в наших силах, щоб підняти авторитет сім’ї в суспільстві». – говорить Олена Шабуніна, комунікаційний директор Тижня Подружжя в Україні. «Долучитись до Тижня Подружжя в Україні дуже просто – організуйте будь-який просімейний захід в вашому місті або долучайтесь до вже існуючих ініціатив. Міцні родини в Україні – це справа кожного».

Довідка:

Тиждень Подружжя – це міжнародних рух, створений з метою поширення авторитету сім’ї в суспільстві та утвердження цінності родини та шлюбу як найбільш значимого суспільного інституту. Вперше Тиждень Подружжя відбувся у Великобританії в 1997 році. На сьогоднішній день Тиждень Подружжя відзначають в 19 країнах світу.

Мета Тижня Подружжя: кожного року протягом одного тижня зробити подружжя та шлюб головними темами в країні, об’єднавши для цього зусилля громадських організацій, державних та недержавних інституцій, медіа та журналістів, християнських церков, бізнесу та всіх небайдужих людей.

За більш детальною інформацією, будь ласка, звертайтесь до комунікаційного директора Тижня Подружжя в Україні: Олена Шабуніна: тел. 093 210 31 50, e-mail: [email protected]