• Головна
  • Новини
  • Анонс: На Київщині відбудеться конференція християн-юристів України...

Анонс: На Київщині відбудеться конференція християн-юристів України

18.09.2011, 10:24
Анонс: На Київщині відбудеться конференція християн-юристів України - фото 1
Головною метою конференції буде висвітлення актуальних юридичних проблем та пошук шляхів їхнього вирішення, удосконалення практичних навичок і розвиток корисних професійних зв’язків християн-юристів, які не обмежуються матеріальним світоглядом.

exklusiv.gifІІ Всеукраїнська конференція християн-юристів відбудеться 22-23 жовтня 2011 року в м. Ірпінь (Київська область) в «Центрі християнського життя».

Захід збере юристів, юрисконсультантів, адвокатів, суддів, помічників суддів, працівників міліції, прокуратури, податкової інспекції, державних службовців, депутатів різних рівнів, а також студентів, аспірантів, професорів юридичних факультетів.

Як повідомляють для РІСУ організатори, головною метою конференції буде висвітлення актуальних юридичних проблем та пошук шляхів їхнього вирішення, удосконалення практичних навичок і розвиток корисних професійних зв’язків християн-юристів, які не обмежуються матеріальним світоглядом.

В рамках конференції заплановані зустрічі з успішними міжнародними правниками, майстер-класи видатних професіоналів своєї справи, які висвітлюватимуть актуальні проблеми цієї галузі і будуть пропонувати їхнє вирішення на основі християнських цінностей. Також будуть дискусійні групи, презентації юридичних-проектів та ток-шоу, що стосуються гострих кутів юриспруденції в сучасних українських реаліях.

Серед особливих гостей: президент Українського Біблійного товариства Г. І. Комендант, Глава УГКЦ в 2001-2010 р.р. Любомир (Гузар), народний депутат України Леся Оробець та інші.

Організатори конференції: «Асоціація християн-юристів України», «Альянс християн-професіоналів», Асоціація «Духовне Відродження»

Місце проведення: Ірпінь, «Центр християнського життя», вул. Федорова 11.

Реєстрація на конференцію: Кожен учасник має заповнити до 15 жовтня анкету-заявку яка є обов’язковою. Анкету-заявку можете знайти на сайті АХЮУ: www:clau.org.ua в розділі "Заходи", а також в групі АХЮУ на "facebook"/#!/groups/christianlawyers/ в розділі "Документи".

Реєстраційний збір складає 150 грн. з учасника.

За додатковою інформацією та реєстрацією звертайтесь за телефонами:

0683589424 - Іван Палатов

0683523646 - Дмитро Гусар

0977467329 - Віталій Грень