В Україні стартувала підготовка до Дня молитви за сиріт

02.09.2011, 09:46
В Україні стартувала підготовка до Дня молитви за сиріт - фото 1
День молитви за сиріт відбудеться 6 листопада 2011 року.

Молитва-за-сиріт.gif29 серпня в Україні стартувала кампанія з підготовки до Дня молитви за сиріт, який відбудеться 6 листопада 2011 року. Мета цього проекту, ініційованого Альянсом «Україна без сиріт», – нагадати віруючим людям про особливу Божу любов до дітей, які залишилися без батьків, і надати їм необхідну допомогу.

В Україні проживає 28 625 дітей-сиріт, які потребують сім'ї і знаходяться в національній базі даних для усиновлення. Загальна ж кількість дітей, які мають статус сироти, перевищує 100 000 і ця цифра поки не зменшується, повідомляє портал НХМ з посиланням на альянс «Україна без сиріт».
 
Багато церков вже почали підготовку до цього особливого дня. Планується проведення різних заходів: богослужінь і недільних шкіл, концертів і міжцерковних зустрічей, молодіжних спілкувань і молитовних служінь – скрізь буде йти мова про допомогу дітям-сиротам.
 
«Звичайно ж, всі ці заходи не обмежаться тільки одним днем, – стверджують організатори. – Як напередодні, так і після Дня молитви за сиріт, відбуватиметься багато подій, пов'язаних зі служінням дітям».