• Головна
  • Новини
  • "Біблійна позиція, якої дотримуються всі християни, дуже ясна і однозначна: гомосексуалізм – це гріх", – Леонід Падун...

"Біблійна позиція, якої дотримуються всі християни, дуже ясна і однозначна: гомосексуалізм – це гріх", – Леонід Падун

16.04.2011, 11:57
"Біблійна позиція, якої дотримуються всі християни, дуже ясна і однозначна: гомосексуалізм – це гріх", – Леонід Падун - фото 1

"Коли люди, які відкрито порушують Божі заповіді, відважуються називати себе християнами – це, принаймні, некоректно і провокаційно. Такими діями під гаслами прав людини ображаються релігійні почуття віруючих різних церков, спотворюється мораль, провокується напруга в суспільстві".

Leonid_Padun.jpgexklusiv.gif"Коли люди, які відкрито порушують Божі заповіді, відважуються називати себе християнами – це, принаймні, некоректно і провокаційно. Такими діями під гаслами прав людини ображаються релігійні почуття віруючих різних церков, спотворюється мораль, провокується напруга в суспільстві".

Так прокоментував для РІСУ інформацію про відкриття та діяльність у м. Макіївка Донецької області Громадської Організації ЛГБТ–християн «Центр Святого Сотника Корнилія» (ЦССК) Старший єпископ Української Християнської Євангельської Церкви Леонід Падун, член Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій, головуючий у Раді Євангельських Протестантських Церков України.

"Біблійна позиція, якої дотримуються всі християни, дуже ясна і однозначна: гомосексуалізм (або мужоложство) – це гріх! І Боже Слово завжди було, є і буде безкомпромісним по відношенню до гріха. Як в Старому, так і в Новому Заповіті, неодноразово наголошується, що одностатеві стосунки – це протиприродне та аморальне явище, яке засуджується Богом", - наголошує єпископ.

За словами Леоніда Падуна, позиція більшості українських конфесій щодо гріха гомосексуалізму однозначно висловлена у зверненнях та деклараціях Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій, глав християнських Церков України та Ради Євангельських Протестантських Церков України на захист високих моральних засад. “Віруючі не мають ненависті або упередженого ставлення до осіб, які мають гомосексуальні схильності, але релігійні люди не можуть миритися з гомосексуалізмом, іншими аморальними діями та їхньою пропагандою, як явищами духовного й суспільного життя”, – зазначається у Декларації ВРЦіРО.