• Головна
  • Новини
  • Анонс: У Львові всьоме відбудеться Всесвітній День молитви жінок...

Анонс: У Львові всьоме відбудеться Всесвітній День молитви жінок

03.03.2011, 10:02
Жінки різних християнських конфесій приблизно у 20 містах України зберуться на спільну молитву 4 березня з нагоди Всесвітнього Дня молитви жінок. У Львові молитва відбудеться у приміщенні майбутнього храму Християнської євангельської Церкви «Гефсиманія»

Жінки різних християнських конфесій приблизно у 20 містах України зберуться на спільну молитву 4 березня з нагоди Всесвітнього Дня молитви жінок. У Львові молитва відбудеться у приміщенні майбутнього храму Християнської євангельської Церкви «Гефсиманія» (Львів, вул. Кульпарківська, 65), початок о 18.00.

Щороку моляться за жінок певної країни. У 2011 році молитва присвячується жінкам Чилі. Молитву за країну готують самі жінки – представниці Чилі, водночас розповідаючи про свій край, історію християнства в ньому, ділячись своїми потребами і духовним досвідом.

У Львові Всесвітній День молитви жінок проводиться вже сім років. Цьогоріч його організовують Львівська єпархія Вірменської Апостольської Церкви, Християнська євангельська Церква «Гефсиманія», Марійська дружина УГКЦ, Лютеранська Церква м. Львова.

Довідка:

Всесвітній День молитви жінок – екуменічна молитва, що об’єднує жінок-християнок різних конфесій по всьому світу і відзначається щороку в першу п’ятницю березня. Екуменічна молитва жінок була започаткована 1884 році у США. Її організовує у більше ніж 170 країнах світу Міжнародний комітет Всесвітнього дня молитви (WPDIC).