• Головна
  • Новини
  • У Києві відбувся мітинг проти усиновлення дітей гомосексуалістами...

У Києві відбувся мітинг проти усиновлення дітей гомосексуалістами

01.03.2011, 17:11
У Києві відбувся мітинг проти усиновлення дітей гомосексуалістами - фото 1

Мітинг і флешмоб проти усиновлення дітей гомосексуальними парами провели 1 березня біля стін Верховної Ради України активісти Всеукраїнської громадської організації «Любов проти гомосексуалізму» (ЛПГ) і «Міжнародного центру батьківства» за підтримки християнських церков різних конфесій.

exklusiv.gifФлешмоб.jpgМітинг і флешмоб проти усиновлення дітей гомосексуальними парами провели 1 березня біля стін Верховної Ради України активісти Всеукраїнської громадської організації «Любов проти гомосексуалізму» (ЛПГ) і «Міжнародного центру батьківства» за підтримки християнських церков різних конфесій. Звернути увагу суспільства на проблему неприпустимості усиновлення дітей одностатевими парами і закликати владу захищати моральні цінності, а також мобілізувати суспільство для ефективного вирішення проблем дітей-сиріт – такою була основна мета мітингу. Про це з місця подій повідомила кореспондент РІСУ Юлія Долматова.

Акція протесту була викликана інформацією, що з'явилася в українських ЗМІ після прийняття Верховною Радою оновленої Європейської Конвенції, яка допускає усиновлення українських сиріт гомосексуалістами і лесбіянками. Меншини, у свою чергу, стверджують, що протягом півроку українські закони будуть змінені на їхню користь.

Митинг.jpg

Мітинг зібрав близько 300 осіб різного віку – від студентів до пенсіонерів, з декількох міст України. Із Житомира на акцію приїхало понад 80 осіб, серед учасників були також християни з Вінниці, Києва та Київської області. Двогодинний мітинг відбувся мирно і дуже організовано. Учасники акції розгорнули плакати і прапори з написами: «Любов проти гомосексуалізму», «Не допустимо гомосексуального лобі закріпитися в Україні», «Діти мають право на тата і маму». На підтримку традиційних сімейних цінностей відбувся флешмоб, коли, дружно скандуючи «Мама, тато, я – щаслива сім'я!», учасники піднімали вгору дитячі малюнки сім'ї та м'які іграшки.

«Ми повинні чітко усвідомлювати, що представники нетрадиційної орієнтації тестують суспільство на реакцію: якщо ми «проковтнемо» без належної реакції цю неправдиву інформацію, незабаром почнеться кампанія з визнання одностатевих «шлюбів» і подолання заборони в Сімейному Кодексі на усиновлення ними дітей. Тоді судова машина в Україні буде обслуговувати інтереси багатих європейських гомосексуалістів, які вирішили «ощасливити» українських дітей», – стверджують активісти ЛПГ.

сбір-підписів.jpgНевідомо, яку реакцію викликав мітинг у представників влади – жоден з них поки не відреагував на акцію протесту. Але про те, що така акція відбулась, стане відомо Президенту Віктору Януковичу та Голові Верховної Ради України Володимиру Литвину – як стверджують учасники мітингу, їм будуть передані списки підписів учасників, зібрані під час акції, на захист сімейних цінностей і проти усиновлення дітей-сиріт одностатевими парами.

«Бог і Церква засуджують гріх гомосексуалізму», «Ми хочемо, щоб наші діти росли в здоровому суспільстві», «Ми не будемо зупинятися на цьому!» – такими були заяви мітингувальників. Християнська громадськість заявляє рішучий протест прагненню нездорових людей забирати дітей-сиріт і калічити їх долю.

Як РІСУ повідомляла раніше, в українських ЗМІ з'явилась інформація про те, що українських сиріт дозволять усиновлювати геям та лесбіянкам.
 Пізніше було зазначено, що цей закон прийнятий з поправками, які не дозволяють всиновлювати дітей людям нетрадиційної сексуальної орієнтації
. На сьогоднішній день основною загрозою цього закону християни бачать перед усім пропаганду гомосексуальних відносин. Висловити своє ставлення навколо цього вони вийшли під стіні Парламенту.

Читайте також на РІСУ інші матеріали цієї дискусії:

Олександр Самрук: "Руйнування сімейних цінностей, або ЛГБТ – загроза національній безпеці України
"

Тарас Дятлик: "И как они не заботились иметь Бога в разуме"

Катерина Щеткіна: "Не-любовь
"