• Головна
  • Новини
  • У Києві відбулася конференція, присвячена біблійному погляду на сексуальні стосунки...

У Києві відбулася конференція, присвячена біблійному погляду на сексуальні стосунки

04.02.2011, 12:12
У Києві відбулася конференція, присвячена біблійному погляду на сексуальні стосунки - фото 1
Міжнародна конференція «Стань послом чистоти», присвячена біблійному погляду на сексуальні стосунки, відбулася 29 січня у Києві, в духовно-благодійному центрі «Християнська надія».

Міжнародна_конференція_«Стань_послом_чистоти».jpgexklusiv.gifМіжнародна конференція «Стань послом чистоти», присвячена біблійному погляду на сексуальні стосунки, відбулася 29 січня у Києві, в духовно-благодійному центрі «Християнська надія» від Об’єднання Церков «Українська місіонерська Церква». Організували захід протестантська Церква «Християнська надія» та служіння «Східноєвропейська Реформація».

Як повідомляє для РІСУ Олексій Гордєєв, спікер конференції, д-р Джеймс Сайсі, який є старшим пастором в Campus Bible Church (Fresno, CA) і президентом служіння JARON Ministries International, розглянув цілу низку проблемних тем у цій сфері. Він висвітлив зафіксовану в Біблії чітку позицію щодо гріхів вільного сексу, петтінгу, сексуального насильства, в тому числі над неповнолітніми, педофілії тощо.

На його думку, звільнитися від цих та інших духовних недуг людина зможе, маючи «план, як бути святим», з конкретними кроками та підзвітністю іншим християнам. Саме підзвітність, хоча й незвична для протестантів, проте чинна в православній практиці у вигляді особистого духівника та в католицькій традиції у вигляді сповіді, може, за словами Сайсі, стати тою заслоною, яка запобігатиме поглинанню християнина серйозним гріхом.

Докладніше читайте про це у репортажі Олексія Гордєєва на РІСУ