• Головна
  • Новини
  • На Євро-2012 туристам роздадуть "правила поведінки", подібні до тих, що складені для уманських хасидів-паломників...

На Євро-2012 туристам роздадуть "правила поведінки", подібні до тих, що складені для уманських хасидів-паломників

19.11.2010, 09:48
На Євро-2012 туристам роздадуть "правила поведінки", подібні до тих, що складені для уманських хасидів-паломників - фото 1
До Євро-2012 англійською мовою видадуть пам’ятки з чітко прописаними правилами поведінки у громадських місцях. Брошури роздаватимуть туристам і вболівальниками, які приїдуть до України на матчі Євро-2012 з метою підтримання порядку в приймаючих містах.

euro-2012.w.jpgДо Євро-2012 англійською мовою видадуть пам’ятки з чітко прописаними правилами поведінки у громадських місцях. Брошури роздаватимуть туристам і вболівальниками, які приїдуть до України на матчі Євро-2012 з метою підтримання порядку в приймаючих містах, інформує «Релігія в Україні».

Про це розповів перший заступник начальника департаменту громадської безпеки МВС України Володимир Салімський. "Правила поведінки в громадських місцях під час футбольного турніру вже визначені", – сказав він. Пам’ятка буде містити також інформацію про те, куди звертатися в екстрених ситуаціях, як добратися до основних місць, пов’язаних з матчами.

Як приклад вдалого використання таких пам’яток, пан Салімський навів ситуацію із щорічним паломництвом хасидів, які щороку тисячами приїжджають в Умань (Черкаська область) до могили цадика Нахмана. "Ми розробили для хасидів пам’ятки на одній сторінці аркуша з інформацією, як себе потрібно поводити, і що не можна робити. Їм роздали. Те ж саме ми тут намагаємося зробити", – зазначив він.