• Головна
  • Новини
  • Монах-капуцин Ксаверій Кнотц приїхав на Форум видавців до Львова...

Монах-капуцин Ксаверій Кнотц приїхав на Форум видавців до Львова

15.09.2010, 11:20
Монах-капуцин Ксаверій Кнотц приїхав на Форум видавців до Львова - фото 1
До Львова приїхав автор бестселера "Секс, якого не знаєте. Для подружніх пар, які люблять Бога" о. Ксаверій Кнотц. Монах-капуцин із Польщі став почесним гостем 17 Форуму видавців у Львові.

exklusiv.gifЛітургія.jpgДо Львова приїхав автор бестселера "Секс, якого не знаєте. Для подружніх пар, які люблять Бога" о. Ксаверій Кнотц. Монах-капуцин із Польщі став почесним гостем 17 Форуму видавців у Львові.

Отець Ксаверій Кнотц перебуватиме в Україні два дні – 15-16 вересня. Сьогодні відбудеться презентація українського видання книги та зустріч автора зі студентами Українського Католицького Університету та Львівської Духовної семінарії, а також представниками молодіжних та сімейних рухів Католицької Церкви і журналістами.

16 вересня о.Ксаверій Кнотц презентує свою книжку «Секс, якого не знаєте…» для українських читачів та журналістів в конференц-залі Палацу мистецтв, проведе автограф-сесію біля стенду видавництва «Свічадо». Після того візьме участь в урочистому відкритті V Міжнародного літературного фестивалю в рамках 17 Форуму видавців та Церемонії нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Найкраща книга Форуму видавців-2010».

Разом з іншими спеціальними гостями 17 Міжнародного «Форуму видавців у Львові» о. Ксаверій Кнотц запрошений на прийом Львівського міського голови Андрія Садового.

Як РІСУ вже повідомляла, книга «Секс, якого не знаєте…» є підсумком багаторічної праці автора над темою сексуальних стосунків у подружжі і водночас спробою донести до ширшого кола зацікавлених осіб біблійне вчення про сексуальні стосунки у подружжі.

Книга викликала бурхливі дискусії як у Польщі, на батьківщині автора, так і в Україні після її видання у травні 2010 року. «Чи може монах говорити про секс?» – от головне питання скептиків.

Для того, щоби дати можливість українським читачам почути відповідь на це питання особисто від автора, видавництво «Свічадо» запросило о.Ксаверія відвідати Україну і презентувати видання.

Інформаційні партнери візиту – Релігійно-інформаційна служба України, Zaxid.net.

сіті-лайти-у-Львові.jpg