• Головна
  • Новини
  • Сьогодні Львів вшановує пам’ять загиблих під час Скнилівської трагедії...

Сьогодні Львів вшановує пам’ять загиблих під час Скнилівської трагедії

27.07.2010, 17:39
Сьогодні Львів вшановує пам’ять загиблих під час Скнилівської трагедії - фото 1
Сьогодні минає 8 років від страшної трагедії, що сталась на Скнилівському летовищі у Львові під час авіашоу. Прапори із чорною стрічкою на знак трауру розвішані по всьому місту.

Sknuliv.jpgСьогодні минає 8 років від страшної трагедії, що сталась на Скнилівському летовищі у Львові під час авіашоу. Прапори із чорною стрічкою на знак трауру розвішані по всьому місту.

"Для Львова це жахлива трагедія, що забрала життя ні в чому не винних людей. Кожен з нас повинен зробити все можливе, щоб подібне ніколи не повторилося. Я в журбі з усіма. Черговий раз прошу вибачення за владу та людей, які тоді допустили цю трагедію. Сьогодні, після 8 років трагедії ми маємо бути єдині, адже лише разом зможемо подолати жахливі наслідки тої трагедії", - зазначив мер Львова Андрій Садовий.

За повідомленням прес-служби Львівської міської ради, на Скнилівському летовищі біля каплиці сьогодні відбувся молебень за загиблими.

Нагадаємо, що 27 липня 2002 року під час авіашоу на Скнилівському летовищі зазнав катастрофи літак Су-27, вбивши 77 і поранивши понад 100 людей.