• Головна
  • Новини
  • "Чому християни не можуть мовчати про соціальні загрози?" – веб-конференція РІСУ...

"Чому християни не можуть мовчати про соціальні загрози?" – веб-конференція РІСУ

19.05.2010, 12:46
"Чому християни не можуть мовчати про соціальні загрози?" –  веб-конференція РІСУ - фото 1
19 травня в РІСУ розпочалася веб-конференція з Олександром Савченком, пастором церкви "Бет-Ел" (м. Львів), представником молодіжного руху "Територія Правди". Провідна тема конференції: «Чому християни не можуть мовчати про соціальні загрози?»

Савченко.jpgЛЬВІВ 19 травня в РІСУ розпочалася веб-конференція з Олександром Савченком, пастором церкви "Бет-Ел" (м. Львів), представником молодіжного руху "Територія Правди". Провідна тема конференції: «Чому християни не можуть мовчати про соціальні загрози?»

Львівський християнський рух «Територія Правди» виступив ініціатором міжконфесійної акції протесту проти популяризації та пропаганди в Україні гомосексуалізму.

Як РІСУ повідомляла, ця акція відбулась у Львові 16 травня. Незважаючи на зливу, близько 500 львів’ян, представників 20 громадських та релігійних організацій 16 травня взяли участь в акції протесту проти популяризації та пропаганди гомосексуалізму та висловились на захист традиційних сімейних цінностей.

акція.jpg

Напередодні організатори мітингу направили колективний лист у Львівську міську адміністрацію за підписом більшості релігійних конфесій міста та десятка громадських організацій. Однією із основних вимог його автори висунули заборону на державному рівні пропаганди гомосексуалізму. А 16 травня на мітингу у центрі Львова публічно проголосили свою позицію та почали збір підписів за встановлення кримінальної відповідальності за пропаганду гомосексуалізму в Україні.

Організатори планують у Львові зібрати до 100 000 підписів.

Як повідомив РІСУ Олександр Савченко, «Територія Правди» також активно займається інформаційними кампаніями проти абортів, СНІДУ та інших небезпек, які загрожують молоді та сім’ям. Саме цим темам і присвячена веб-конференція, яка триватиме до 25 травня.

Щоби поставити запитання гостю, потрібно заповнити форму, обов’язково зазначаючи, кому адресуються запитання.