• Головна
  • Новини
  • Студенти УКУ колядували під вікнами СІЗО, де утримуються Юлія Кузьменко та Андрій Антоненко...

Студенти УКУ колядували під вікнами СІЗО, де утримуються Юлія Кузьменко та Андрій Антоненко

17.01.2020, 11:47
Студенти УКУ колядували під вікнами СІЗО, де утримуються Юлія Кузьменко та Андрій Антоненко - фото 1
Увечері 16 січня у Києві студенти Українського Католицького Університету влаштували вертеп під СІЗО, де перебувають підозрювані у вбивстві Шеремета.

Увечері 16 січня у Києві студенти Українського Католицького Університету влаштували вертеп під СІЗО, де перебувають підозрювані у вбивстві Шеремета.

Про це повідомляє ТСН,

Там вже місяць утримують кардіохірургиню і волонтерку Юлію Кузьменко та військового і музиканта Андрія Антоненка. У грудні їх, а також військову медичку Яну Дугар затримали у справі вбивства Павла Шеремета. На прес-конференції керівництво поліції назвало їх підозрюваними у організації та виконанні підриву автомобіля журналіста. Попри численні докази адвокатів та свідків, що затримані не причетні до злочину, Яну Дугарь під час слідства відправили під домашній арешт, Антоненка та Кузьменка до ізолятора. Студенти, які напередодні на ґанку установи влаштували вертеп кажуть, своїм дійством хотіли підтримати підозрваних.

За словами учасників вертепу, кримінальна справа проти підозрюваних у вбивстві «шита білими нитками».

Нагадаємо, 12 грудня 2019 року міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков на прес-конференції у присутності Володимира Зеленського повідомив про затримання підозрюваних у причетності до вбивства Шеремета.

Слідчі вважають, що вибухівку під автомобіль Шеремета закладали Кузьменко та Антоненко, останнього також називають організатором злочинної групи. Дугарь нібито займалася "розвідкою": шукала камери на шляху спільників.