• Головна
  • Новини
  • Духовна інвентаризація в «ЛНР»: під заборону потрапили усі видання баптистів, включно з Євангелієм від Івана...

Духовна інвентаризація в «ЛНР»: під заборону потрапили усі видання баптистів, включно з Євангелієм від Івана

18.12.2019, 12:14
Відомий релігієзнавець і громадський діяч Ігор Козловський на сторінці у Facebook оприлюднив частину «Государственного списка экстремистских материалов», який поширили в «ЛНР».

Відомий релігієзнавець і громадський діяч Ігор Козловський  на сторінці у Facebook оприлюднив  частину «Государственного списка экстремистских материалов», який поширили в «ЛНР».

У переліку забороненої літератури є книги видавництва «Міжнародного союзу церков євангельських  християн-баптистів». 10-тим номером у цьому списку стоїть друковане видання «Євангеліє від  Івана».

«Це тільки частина списку забороненої літератури, який створено у терористичному квазіутворенні "ЛНР". Екстремістом став навіть євангелист і апостол Іван! Феєричний маразм! Про що з ними вести діалог?», - написав релігієзнавець.

Ігор Козловський - громадський діяч, релігієзнавець. Був ув'язнений бойовиками терористичного угрупування «ДНР», тривалий час не вносився ними ж в списки на обмін, оскільки бойовики його вважали громадянином самопроголошеної «ДНР». Ігоря Козловського  звільнили з полону у грудні 2017 р. за обміном.