• Головна
  • Новини
  • «Терпіти їх не можу»: Ще один священник РПЦ публічно образив противників режиму Путіна...

«Терпіти їх не можу»: Ще один священник РПЦ публічно образив противників режиму Путіна

06.08.2019, 12:26
«Терпіти їх не можу»: Ще один священник РПЦ публічно образив противників режиму Путіна - фото 1

З різкими і місцями образливими випадами проти жителів Москви, які домагаються реєстрації на виборах до Мосміськдуми незалежних кандидатів, виступив 29 липня на телеканалі "Царгород" клірик РПЦ протоієрей Андрій Ткачов, який після Революції Гідності втік з Києва до Росії.

З різкими і місцями образливими випадами проти жителів Москви, які домагаються реєстрації на виборах до Мосміськдуми незалежних кандидатів, виступив 29 липня на телеканалі "Царгород" клірик РПЦ протоєрей Андрій Ткачов, який після Революції Гідності втік з Києва до Росії.

Про це повідомляє "Портал-Credo.Ru".

"Це ліс неляканих ідіотів, - назвав протестуючих москвичів протоєрей-втікач. - Борцуни за велике щастя, просто люди з бетоном в голові".

Натякаючи на вчинок свого побратима - єромонаха Іоанна (Гуайта), який допомагав учасникам протесту ховатися від ОМОНу в храмі, - протоєрей Ткачов продовжив: "Я їх терпіти не можу і зовсім не поважаю, хто б вони не були, яку би владу не посягали, в якому б сані не перебували. Це просто ідіоти".

Продовжуючи перебирати образливі вирази, о. Андрій сказав: "Біснувата юрба накрученого народу ... Риторика свободи, щастя, демократії. Слухайте, підітріться цими папірцями".

"Це просто божевільні люди, - продовжив протоєрей свою "православну проповідь". - Це люди з гнилизною, смердючі люди - у них серце смердить... Просто смердить, як незакопані екскременти. Смердить серце у цих людей. Це смердючі люди, терпіти їх не можу. набачився я їх. В Україні благословенній, та й тут такі ж нелякані ідіоти, як там. Терпіти їх не можу ".

Незважаючи на те, що проповіді протоєрея Андрія Ткачова основані на мові ненависті, розпалюють ворожнечу і неприйняття базових цінностей демократичного суспільства, священнослужитель користується досить великою популярністю в РПЦ і є постійним спікером "православних" телеканалів.

Нагадаємо, недавно на своїй сторінці в соцмережі секретар Пермської єпархії РПЦ побажав противникам режиму Путіна, які вийшли на протести в Москві, «горіти в пеклі».