• Головна
  • Новини
  • «Не продавайте свій голос ані за гроші, ані за солодкі обіцянки», - єпископи ПЦУ до українців...

«Не продавайте свій голос ані за гроші, ані за солодкі обіцянки», - єпископи ПЦУ до українців

05.03.2019, 18:11
«Не  продавайте свій голос ані за гроші, ані за солодкі обіцянки», - єпископи ПЦУ до українців - фото 1
Синод ПЦУ 4 березня прийняв Звернення з приводу чергових виборів Президента України, які відбудуться 31 березня 2019 року.

Синод ПЦУ 4 березня прийняв Звернення з приводу чергових виборів Президента України, які відбудуться  31 березня 2019 року.

Синод.jpg

Єпископи ПЦУ закликають вірних ознайомитися з кандидатами та їхніми програмами, «щоби у день голосування, помолившись, прийти на виборчі дільниці та зробити відповідальний, усвідомлений вибір».

«В умовах нав’язаної агресором нашому народу війни під час голосування слід особливо враховувати, що Президент є Верховним Головнокомандувачем. Тому від нашого вибору залежить також наближення перемоги над агресором та досягнення не капітуляції перед ворогом, до якої, говорячи про мир, фактично закликають частина політиків, а справжнього справедливого миру», - йдеться у Зверненні.

Єпископи ПЦУ застерігають  учасників виборчого процесу  від різного роду фальшувань та неправди на виборах, бо це «порушення Божих заповідей».

Виборців єпископи ПЦУ просять «не  продавати свій голос ані за гроші чи інші матеріальні цінності, ані за солодкі обіцянки».

«Зробіть свій вибір чесно і за совістю, керуючись здоровим глуздом та власними світоглядними переконаннями. Наше спільне завдання – зберегти державність, незалежність і єдність України. Тож оцінюйте кандидатів не за обіцянками, а за плодами їхніх справ, здатністю впоратися із поставленими перед Главою держави завданнями. Від голосу кожного, від рішення виборців у день голосування справді залежить, яким буде наше спільне майбутнє. Усвідомлений, відповідальний, чесний вибір під час голосування 31 березня – наш внесок у досягнення перемоги та миру для України, побудови її кращого майбутнього», - закликають єрархи ПЦУ.