• Головна
  • Новини
  • Патріарх Філарет нагородив дипломатів, які намагаються полегшити становище українських в'язнів Кремля...

Патріарх Філарет нагородив дипломатів, які намагаються полегшити становище українських в'язнів Кремля

11.09.2018, 10:18
Патріарх Філарет нагородив дипломатів, які намагаються полегшити становище українських в'язнів Кремля - фото 1
Патріарх Філарет 6 вересня 2018 року прийняв у своїй резиденції українських дипломатів, які докладали значних зусиль для полегшення становища та звільнення українських політв'язнів Кремля.

Патріарх Філарет 6 вересня 2018 року прийняв у своїй резиденції українських дипломатів, які докладали значних зусиль для полегшення становища та звільнення українських політв'язнів Кремля, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт УПЦ КП.

Філарет.jpg

У зустрічі також взяли участь голова Інформаційного управління Київської Патріархії архієпископ Євстратій (Зоря) та батько утримуваного в Росії українця Павла Гриба Ігор Гриб, який є координатором ГО «Об'єднання родичів політв'язнів Кремля».

"За сумлінну працю на благо українського народу та заслуги з утвердження помісної Української Православної Церкви Його Святість нагородив Генерального консула України в Ростові-на-Дону Віталія Москаленка та Радника з консульських питань Посольства України в РФ Геннадія Брескаленка орденом святого рівноапостольного князя Володимира Великого 3-го ступеня", - інформує сайт УПЦ КП.