• Головна
  • Новини
  • Керуючого справами УПЦ (МП) митрополита Антонія внесуть до бази “Миротворця”...

Керуючого справами УПЦ (МП) митрополита Антонія внесуть до бази “Миротворця”

08.05.2018, 15:42
Керуючого справами УПЦ (МП) митрополита Антонія внесуть до бази “Миротворця” - фото 1

Керуючого справами УПМ (МП)митрополита Антонія (Паканича) найближчим часом внесуть у базу Центру Миротворець. Також в ній з’явиться прізвище єпископа цієї релігійної організації Віктора (Коцаби). Про це сьогодні сам Миротворець повідомив на сторінці у Facebook, пише Релігійна правда.

Керуючого справами УПМ (МП)митрополита Антонія (Паканича) найближчим часом внесуть у базу Центру Миротворець. Також в ній з’явиться прізвище єпископа цієї релігійної організації Віктора (Коцаби). Про це сьогодні сам Миротворець повідомив на сторінці у Facebook, пише Релігійна правда.

Антоній_і_Путін.jpeg

“Сьогодні до бази потрапить той, чиє ім’я прихильники «русского мира» в Україні зазвичай не говорять вголос, а між собою називають «М.А.». Митрополит Антоній, він же Паканич Іван Іванович, – йдеться у повідомленні. – Паканич довгий час залишався в тіні, будучи агентом впливу Гундяєва в Україні. Він негласно керує кремлівською пропагандою філії РПЦ в Україні, саме він організовує ватні «хресні ходи» і за гроші «суки православної» створює вигідні для свого боса Кирила Гундяєва механізми впливу”.

Також до бази потрапить і єпископ УПЦ МП Віктор (Коцаба).

коцабаw.gif

“За допомогою свого подільника єпископа Віктора (Коцаби), який знаходиться на посаді офіційного скиглія при УПЦ МП в міжнародних правозахисних організаціях, Паканич вже який рік за допомогою промосковських ресурсів «СПЖ», «Перший козацький», «Расколам.нет» кричать усюди про «обмеження прав віруючих» і т.зв. «Фашистських молодчиків». Так вони називають тих, хто першими встали на захист своєї Батьківщини від російського агресора, інтереси якого ці попи просувають і захищають на релігійному фронті”, – сказано у повідомленні.

Як зазначає Миротворець, “останнім часом основним напрямком діяльності цих промосковських попів є саботаж ініціативи Президента і Української церкви зі створення незалежної від Москви Єдиної Помісної Церкви України”. Як приклад наводять масові звернення до Патріарха Варфоломія через написання провокаційних листівок.

“Вони були придумані саме ними, причому навіть без благословення митрополита Онуфрія (Березовського). Ворога треба знати в обличчя, а тому їх місце в базі сайту Миротворець”, – резюмують автори.

Миротворець – це неурядова організація, що займається дослідженням ознак злочинів проти основ національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку.