• Головна
  • Новини
  • УПЦ (МП) провела "молебень" за скасування біометричних паспортів...

УПЦ (МП) провела "молебень" за скасування біометричних паспортів

27.03.2018, 10:47
УПЦ (МП) провела "молебень" за скасування біометричних паспортів - фото 1
Українська Православна Церква (Московського Патріархату) провела під будівлею Верховного суду України "молебень" за скасування біометричних паспортів.

Українська Православна Церква (Московського Патріархату) провела під будівлею Верховного суду України "молебень" за скасування біометричних паспортів.

Про це в Facebook повідомила голова правління ГО "Антікорупційній штаб" Галина Янченко, інформує "Обозреватель".

Біометрика.jpg

За її словами, учасники акції вимагають у суддів скасувати біометричні паспорти, тому що це, як зазначено в їх листівках, "точка невозврата".

"Ще й яка точка невозврата! Українцям, яким тепер значно легше відвідати будь-яку Європейську країну, складніше буде вішати на вуха лапшу про "загниваючій запад" і про те, як Україні добре жилось би з "братнім російським народом".

За її словами, Кремль зважився на "останній крок в конвульсіях" - за допомогою "кремлівських агентів в рясах" переконувати українців не робити біометричні паспорти.

протести.jpg

"В хід ідуть найстрашніші аргументи. Наприклад, серед "небезпек біометричних паспортів", як знову ж пише їх листівка, - махінації з власністю і стрімкий ріст чорної трансплантології. Зацікавлений в цьому, звичайно, захід, щоб завершити процес "інтеграції до європейської спільноти", - додала Янченко.