• Головна
  • Новини
  • Кримський митрополит УПЦ (МП) нагородив «голову Криму» орденом РПЦ за «служіння вітчизні»...

Кримський митрополит УПЦ (МП) нагородив «голову Криму» орденом РПЦ за «служіння вітчизні»

26.12.2017, 10:21
Кримський митрополит УПЦ (МП) нагородив «голову Криму» орденом РПЦ за «служіння вітчизні» - фото 1
У вітальному слові Аксьонов подякував служителям УПЦ (МП) та митрополиту Сімферопольському і Кримському (Лазарю) за «неоціненний внесок у духовно-моральне та патріотичне виховання молоді».

25 грудня «голова Криму» Сергій Аксьонов узяв участь в урочистостях з нагоди вшанування переможців міжнародного конкурсу дитячої творчості «Краса Божого світу», що відбулися в рамках регіональних етапів XXVI міжнародних різдвяних освітніх читань «Моральні цінності та майбутнє людства».

IMG_0535.jpg

За інформацією офіційного сайту Аксьонова, у вітальному слові Аксьонов подякував служителям УПЦ (МП) та митрополиту Сімферопольському і Кримському (Лазарю) за «неоціненний внесок у духовно-моральне та патріотичне виховання молоді».

 «Ми, об'єднавши зусилля з органами державної влади, хочемо, щоб наші традиції, засади, все притаманне російському та іншим народам, що населяють республіку Крим як регіон РФ, було закладено у плані спільних дій. Без участі молоді не буде кому реалізовувати програму розвитку нашої великої батьківщини – Росії», – сказав «голова Криму».

IMG_0645w.jpg

В рамках заходу рішенням Патріарха Московського Кирила Аксьонова нагородили орденом Російської Православної Церкви святого благовірного князя Даниїла Московського II ступеня, який вручив митрополит Лазар.

«Ці високі нагороди воістину заслужені вами, оскільки єпархія і всі вдячні віруючі люди знають вас як досвідченого й талановитого керівника, що віддає всі свої сили на служіння вітчизні й народові», – сказав кримський правлячий архиєрей УПЦ (МП).