• Головна
  • Новини
  • Зраджувати Росію не можна: в РПЦ вбивство Вороненкова назвали «Божим втручанням»...

Зраджувати Росію не можна: в РПЦ вбивство Вороненкова назвали «Божим втручанням»

24.03.2017, 12:00
Зраджувати Росію не можна: в РПЦ вбивство Вороненкова назвали «Божим втручанням» - фото 1
Колишній заступник голови відділу зовнішніх церковних зв'язків Московського Патріархату підкреслив, що Росію зраджувати не можна.

Колишній заступник голови відділу зовнішніх церковних зв'язків Московського Патріархату підкреслив, що Росію зраджувати не можна.

«Я думаю, що тут не обійшлося без втручання Божого в історію, незалежно від того, здійснилося чи це втручання людськими руками, якими керує воля і розум, або сталася якась випадковість. У цьому випадку було якесь втручання Боже в історію, і воно, безумовно, пов'язано зі справедливістю і правдою, тому що все-таки зраджувати Росію не можна, і це виклик не тільки одній країні, а виклик Богу», – зазначив Всеволод Чаплін в інтерв'ю радіостанції «Говорит Москва».

За його словами, Росія – це «не просто звичайна країна».

«Росія – це основа престолу Бога, це єдина сьогодні держава, яка має, принаймні, теоретично шанс побудувати закон і суспільство на основі Божого закону. Тому жити в Росії і піклуватися про майбутнє Росії -– це християнський обов'язок, а зрада Росії – це справа антихристиянська, і Господь, звичайно, за це карає», – упевнений співрозмовник радіостанції.

Раніше на своїй сторінці в Facebook Чаплін закликав ввести смертну кару для зрадників батьківщини.

Колишній депутат Держдуми Денис Вороненков був застрелений в центрі Києва ​​23 березня. Невідомий відкрив стрілянину, коли Вороненков разом з охоронцем вийшов з готелю.