• Головна
  • Новини
  • В Одесі активісти зірвали концерт православної співачки - фанатки Путіна...

В Одесі активісти зірвали концерт православної співачки - фанатки Путіна

14.12.2016, 11:00
В Одесі активісти зірвали концерт православної співачки - фанатки Путіна - фото 1
Активісти патріотичних організацій Одеси зірвали концерт російської «православної співачки та поетеси» Світлани Копилової, який повинен був пройти 8 грудня в Українському театрі на вулиці Пастера, передає «Є!» із посиланням на Думская.

35cc0.jpg-lll.jpgАктивісти патріотичних організацій Одеси зірвали концерт російської «православної співачки та поетеси» Світлани Копилової, який повинен був пройти 8 грудня в Українському театрі на вулиці Пастера, передає «Є!» із посиланням на Думская.

Після візиту патріотів в установу виступ скасували. Як повідомили представники організації «Рада громадської безпеки», раніше, 8 липня цього року, Копилова давала концерт в окупованому Донецьку, причому в Україну вона потрапила через ділянку кордону, який контролюють бойовики.

“Куди дивиться СБУ? - дивуються активісти.

Світлана Копилова виступала в Донецьку і в 2015 році. А цього року вона побувала в окупованому Алчевську і на території окупованого Криму. Крім того, поетеса не раз зізнавалася, що підтримує політику Володимира Путіна.

“Я підтримую Путіна, підтримую Патріарха Кирила і дуже їм вірю. Краще сказати, дуже хочу в них вірити й намагаюся їх не критикувати, тому що представляю, яка величезна відповідальність лежить на них, наскільки складний механізм управління державою і Церквою, і розумію, що судити їх не можу жодним чином. У мене в комп'ютері є фотографії Патріарха і Володимира Володимировича, знайдені в інтернеті і які особливо мені чимось сподобалися, які я зберігаю та іноді переглядаю. Наприклад, фотографія, як Володимир Володимирович прикладається до Казанської ікони Божої Матері, як він стоїть перед Святою Чашею, схрестивши руки, і яке у нього при цьому обличчя... Я йому вірю», - каже Копилова.

За словами лідера організації «Рада громадської безпеки» Марка Гордієнка, через те, що Копилова раніше виступала на окупованих територіях, активісти патріотичних організацій не допустили, щоб вона виступала в Одесі.

“Вона могла б співати все, що завгодно, якби вона не була в Донецьку. Нехай би співала, ніхто б до неї не мав ніяких претензій. Але всі повинні розуміти, якщо ви відвідуєте територію "ДНР", "ЛНР" або Криму, то в Одесі ви не будете виступати. Ви робите свій вибір, - заявив Гордієнко.

Пізніше в поліцію надійшло повідомлення про замінування театру в зв'язку з чим правоохоронці оточили будівлю і нікого до неї не пускали. Через кілька годин перевірка була завершена, інформація про замінування не підтвердилася, і правоохоронці зняли оточення. Потім активісти патріотичних організацій поїхали, але театр так і не відкрився. Після того, як активісти «Ради громадської безпеки» і «Самооборони» поїхали, Копилова з'явилася біля бокового входу і протягом двох годин спілкувалася зі своїми шанувальниками, зокрема, заспівала їм пісню, присвячену загиблим 2 травня, роздала автографи й фотографувалася. Паралельно її представники пропонували купити календарі, диски і карти пам'яті з концертами співачки.