• Головна
  • Новини
  • Митрополит Олександр (Драбинко) прокоментував зняття депутатської недоторканості з Новинського...

Митрополит Олександр (Драбинко) прокоментував зняття депутатської недоторканості з Новинського

09.12.2016, 10:13
Митрополит Олександр (Драбинко) прокоментував зняття депутатської недоторканості з Новинського - фото 1
У Митрополита УПЦ (МП) Олександра (Драбинка) зняття депутатської недоторканості з Вадима Новинського не викликало почуття задоволення.

152025.jpg-www.jpgУ Митрополита УПЦ (МП) Олександра (Драбинка) зняття депутатської недоторканості з Вадима Новинського не викликало почуття задоволення.

Про це єрарх написав у Живому журналі.

«Я не шукав і не шукаю помсти, а шукав і шукаю правди», - зазначив він.

«Спочилий у Бозі Митрополит Володимир вчив мене не боятися і не відступати у боротьбі за правду. Але він так само вчив мене любові та прощенню. Моя участь у цьому процесі не має особистої мотивації», - заявив владика Олександр.

Митрополит зауважив, що він не прагне особистої сатисфакції. Його мета – доведення до відома людей правди про беззаконня, яке творилося режимом Януковича стосовно Митрополита Володимира.

«Прагну покласти край намаганням олігархії керувати Церквою. Не можу виправдати негідний вчинок команди Януковича стосовно Митрополита Володимира. Але, чекаючи на справедливий вердикт суду як громадянин, намагатимуся, як і належить християнинові та священикові, стримати своє серце від осуду та молитися за спасіння душ цих людей», - наголосив митрополит Олександр (Драбинко).