• Головна
  • Проекти
  • Церкві ХВЄ «Голос Надії» кримська влада забороняє збиратись на служіння...

Церкві ХВЄ «Голос Надії» кримська влада забороняє збиратись на служіння

05.12.2016, 16:20
Церкві ХВЄ «Голос Надії» кримська влада забороняє збиратись на служіння - фото 1
Cтарші служителі церкви "Скинія" та вся громада звертаються до небайдужих християн всього світу долучитись до підтримки церкви "Голос Надії" і просять:

Бахчисарай.jpgЦерква  ХВЄ «Скинія» (м. Київ) оприлюднила  офіційне звернення» до всіх християнських громад з проханням підтримати заходи та заяви у зв`язку  з ситуацією навколо дочірньої церкви «Голос Надії» (м. Бахчисарай),  якій кримська влада  надicлала постанову про «неможливість експлуатації житлового приміщення». 

Як йдеться  у повідомленні, 2 грудня християнська церква «Голос Надії» в місті Бахчисараї (фiлiя церкви "Скинiя") отримала постанову від окупаційної влади в Криму про те, що громада надалi не може збиратись у приміщенні церкви по вул. Ракицького, 29.  Бiльше 10 років церква проводила служіння у Бахчисараї: проповiдувала Боже Слово,  допомагала малозабезпеченим родинам, людям без житла тощо. На території церкви працює два реабілітаційні центри для нарко- та алкозалежних, за допомогою яких  люди можуть повертатись до нормального повноцiйного життя.  

У зв'язку з такою ситуацiєю старші служителі церкви "Скинія" та вся громада  звертаються до  небайдужих християн всього світу долучитись до підтримки  церкви "Голос Надії" і просять:

 – молитися за ситуацію, щоб церкві повернули право збиратись у приміщенні. 

 – поширювати нформацію з закликом припинити гоніння на церкву "Голос Надії".

– пiдтримати та iнiцiювати заходи, спрамованi на врегулювання цiєї ситуацiї.