За навернення Росії молитимуться у Львові

31.10.2016, 14:04
6 листопада у Львові відбудеться загальноміська молитва-вервиця. Маршрут заходу: від храму святого Архистратига Михаїла, через вулицю Руську, площу Ринок, проспект Свободи, вул. Гнатюка, вул. Листопадового Чину – площа святого Юра.

6 листопада у Львові відбудеться загальноміська молитва-вервиця. Маршрут заходу: від храму святого Архистратига Михаїла, через вулицю Руську, площу Ринок, проспект Свободи, вул. Гнатюка, вул. Листопадового Чину – площа святого Юра, інформує прес-служба ЛМР.

«Вже другий рік поспіль ми проводимо загальноміську молитву на вервиці, яка насамперед має об’єднати всіх у мирі та молитві за Україну. З нагоди завершення року Божого Милосердя цьогорічна вервиця буде мати своє особливе значення – згадати Героїв Милосердя, особливо, коли наближаємось до чергової річниці Майдану. Потрібно молитись за тих Героїв, які віддали своє життя і все, що мали, щоб послужити своєму ближньому, – це не тільки Герої Небесної Сотні, мирні протестувальники, але і наші медики, волонтери. Це все Герої Милосердя, які служили заради добра нашого народу, любові до ближнього», – зазначив капелан Львівської міської ради, співробітник собору святого Юра УГКЦ о. Павло Дроздяк.

З його слів, упродовж заходу вірячи будуть молитись на вервиці і просити Богородицю про заступництво.

«Нагадаю, що наступного року буде 100 років з дня об’явлення Матері Божої у Фатімі. Сьогодні для нас є важливим повідомленням, що Богородиця закликає всіх молитися за навернення Росії. Тому молімось за Героїв Милосердя, за просвітлення наших ворогів, за мир і нас самих», – зазначив о. Павло Дроздяк.