Ще один священик УПЦ КП став депутатом

28.10.2016, 13:07
Ще один священик УПЦ КП став депутатом - фото 1
У Дубенській районній раді, що на Рівненщині, з’явився депутат-священнослужитель з Київського Патріархату. Ряди народних обранців поповнив о. Михайло Ощипок – священик із Молодаво, за плечима якого чималий політичний досвід.

30e8ac8.jpg-dd.jpgУ Дубенській районній раді, що на Рівненщині, з’явився депутат-священнослужитель з Київського Патріархату. Ряди народних обранців поповнив о. Михайло Ощипок – священик із Молодаво, за плечима якого чималий політичний досвід.

У райраду він прийшов на місце Віктора Терновика, якого обрали депутатом Мирогощанської об’єднаної громади.

Як повідомляє сайт 036, на 13 сесії районної ради о. Михайло склав депутатську присягу. Після чого голова райдержадміністрації та голова райради вручили обранцю депутатський значок та привітали нового колегу. Священик є членом політичної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». Від цієї політ сили він балотувався у 31 окрузі.

Раніше священнослужитель був депутатом Дубенської райради, де представляв партію «Наша Україна».

Як вже інформувала РІСУ, у 2015 році за депутатські мандати на Рівненщині змагалися 32 священики УПЦ КП, 8 священиків УПЦ (МП), 1 священик УАПЦ, 1 настоятель Реформатської церкви, 1 єпископ Об’єднання церков ХВЄ. З усіх цих кандидатів троє кліриків є членами політичних партій.