• Головна
  • Новини
  • «Моторола» катував «кіборгів» разом із священиком Московського Патріархату...

«Моторола» катував «кіборгів» разом із священиком Московського Патріархату

18.10.2016, 11:02
«Моторола» катував «кіборгів» разом із священиком Московського Патріархату - фото 1

Мама "кіборга" Ігоря Брановицького, якого вбив терорист "Моторола", не зраділа смерті бандита в Донецьку і сподівається на суд для інших катів її сина. Двокімнатна квартира жінки досі обліплена фотографіями сина, йдеться в сюжеті ТСН. Ніна Брановицька намагається триматися мужньо навіть біля передсмертної світлини сина, котрого катували нелюди з шевронами "ДНР".

303684-(1).jpg-dddd.jpgМама "кіборга" Ігоря Брановицького, якого вбив терорист "Моторола", не зраділа смерті бандита в Донецьку і сподівається на суд для інших катів її сина. Двокімнатна квартира жінки досі обліплена фотографіями сина, йдеться в сюжеті ТСН. Ніна Брановицька намагається триматися мужньо навіть біля передсмертної світлини сина, котрого катували нелюди з шевронами "ДНР".

"От чого не любив Ігор, то це як я розкисаю. Він говорив завжди, що сльози нічому не поможуть", - каже вона.

Катів свого сина жінка знає поіменно. Особливо її обурює наявність серед них священика УПЦ Московського Патріархату.

"Моторола застрелив Ігоря вже лежачого, який був напівпритомний. Кадирівці били їх, учасники незаконних формувань збройних і священик. Священик бив полонених хрестом. Зламав хреста - це є в матеріалах слідства. Потім взяв другого хреста. Він їх катував. Священик стріляв у Ігоря з травматичної зброї. Священик! Московський Патріархат ні одним словом не відізвався на це", - приголомшена мати вбитого воїна.

Звістку про смерть "Мотороли" вона отримала телефоном від донецьких друзів-волонтерів.

"Ну, радості я не відчула. Я просто хотіла, щоб його судили. Ну, раз так не вийшло - то хоч так… Ця мерзота не повинна ходити по землі", - каже пані Ніна.

Тепер рідні вбитого українського воїна хочуть, щоби знайшли та судили всіх інших учасників катування "кіборга".

Нагадаємо, одного з ватажків бойовиків "ДНР" Арсена Павлова, відомого як "Моторола", вбили ввечері 16 жовтня. За попередньою інформацією, його підірвали в ліфті будинку, в якому він проживав. В угрупованні "ДНР" у вбивстві Павлова звинуватили "українську диверсійно-розвідувальну групу". "Моторола" був одним із найжорстокіших бойовиків "ДНР". Зокрема, він розстріляв полоненого українського військового Ігоря Брановицкого. Сам "Моторола" зізнався у вбивстві 15 полонених військовослужбовців Збройних сил України. В Україні він був оголошений в розшук.