• Головна
  • Новини
  • Після Гавани Патріарху Кирилу захотілося виступити перед Конгресом США...

Після Гавани Патріарху Кирилу захотілося виступити перед Конгресом США

17.02.2016, 11:30
Після Гавани Патріарху Кирилу захотілося виступити перед Конгресом США - фото 1

Патріарх Московський і всієї Русі Кирило заявив, що хотів би виступити перед Конгресом США, якби йому відкрилася можливість, як це робить Папа Римський. Про це Предстоятель Російської Церкви заявив в інтерв'ю телеканалу RT, повідомляє Комерсант. Предстоятель Російської Православної Церкви зазначив, що готовий звертатися до людей у будь-яких аудиторіях.

1b7437.gif-4.gifПатріарх Московський і всієї Русі Кирило заявив, що хотів би виступити перед Конгресом США, якби йому відкрилася можливість, як це робить Папа Римський. Про це Предстоятель Російської Церкви заявив в інтерв'ю телеканалу RT, повідомляє Комерсант. Предстоятель Російської Православної Церкви зазначив, що готовий звертатися до людей у будь-яких аудиторіях.

«У мене бувало так, що мені доводилося виступати в парламентах, перед урядами, перед простими людьми щонеділі. Я відкритий до такого спілкування і вважаю, що, в принципі, було б непогано, якби така можливість відкрилася », - каже він.

Нагадаємо, 12 лютого в Гавані відбулася перша в історії Російської Православної і Римо-Католицької Церков зустріч двох Предстоятелів. Підсумком її стало прийняття спільного документа.