У Керчі безвісти зникли двоє мусульман

16.12.2015, 10:25
У Керчі безвісти зникли двоє мусульман - фото 1
У Керчі 15 грудня зникли двоє чоловіків - Руслан Ганієв і Арлен. Про це розповіли представники у Керченському регіональному меджлісі, повідомляє«Преса України».

fb470e6.jpg-gg.jpgУ Керчі 15 грудня зникли двоє чоловіків - Руслан Ганієв і Арлен. Про це розповіли представники у Керченському регіональному меджлісі, повідомляє «Преса України».

Як зазначив голова Керченського регіонального меджлісу, це двоє мусульман.

«Зникли двоє чоловіків - Руслан Ганієв і Арлен. Обидва мусульмани. Руслан вранці пішов з дому, сказавши дружині, що відвідає батьків, після чого ніякої інформації про нього немає. Спробували шукати серед друзів і виявили, що зник його друг Арлен, якого ще вчора друзі бачили в Керчі. Руслана описують як дуже скромну і спокійну людину», - йдеться у повідомленні заступника голови Меджлісу Кримськотатарського народу Нарімана Джелалова, який написав про зникнення чоловіків у соціальній мережі.

Рідні повідомили про зникнення в поліцію, де їм пообіцяли слідкувати за ситуацією.

«Наразі ні Руслан, ні Арлен на зв'язок не вийшли. Всі, хто може повідомити будь-яку інформацію пишіть, або повідомте рідним, або в поліцію», - поросив ввечері, 15 грудня, Джелалов.

Варто відзначити, що останнім часом на території окупованого Кримського півострова співробітники ФСБ РФ проводять обшуки у журналістів, громадських діячів і політиків. Зниклі не мають відношення до жодної із вищевказаних категорій, однак чоловіки є добрими друзями журналістів телеканалу ATR, який є власністю координатора «Блокади Криму» Ленура Іслямова.