• Головна
  • Новини
  • Священик УПЦ (МП) поскаржився сепаратистам, що змушений жити під окупацією України...

Священик УПЦ (МП) поскаржився сепаратистам, що змушений жити під окупацією України

19.11.2015, 11:43
Російський ресурс News-Front розмістив відеозапис, на якому священик УПЦ (МП), який приїхав з підконтрольної Україні території Луганської області «ЛНР», скаржиться на життя в Україні і називає військових «окупантами».

Російський ресурс News-Front розмістив відеозапис, на якому священик УПЦ (МП), який приїхав з підконтрольної Україні території Луганської області «ЛНР», скаржиться на життя в Україні і називає військових «окупантами», повідомляє ІV влада.

Священик розповідає, що приїхав із села Петрівки (розташоване біля міста Щастя) в гості до доньки і зятя, які воюють на боці сепаратистів.

«Тривали бойові дії, був підірваний міст. Тому змушені були жити в окупації. Тепер, слава Богу, кордон відкрили. Пробираємося до наших дітей, онуків. Вони на цій стороні. Вони не пішли. Зять командир «Беркута», донька теж військова» — розповів чоловік.

За його словами, він продовжує жити на території, підконтрольній ЗСУ, оскільки служить там у церкві. При цьому, священик вважає, що українські солдати мають піти з території Луганської області.

«Я їм казав: додому вам хлопці час. Вони лякали, дали дві черги з автомата вгору» — поскаржився прихильник сепаратистів.