• Головна
  • Новини
  • Єпископи Львівщини закличуть вірян бути чесними на виборах...

Єпископи Львівщини закличуть вірян бути чесними на виборах

18.09.2015, 16:18

Про звернення до вірних щодо відповідального вибору під час голосування 25 жовтня та про належне пошанування учасників АТО йшлося під час засідання Ради єпископів Львівської області. Засідання відбулося за участі єпископів УГКЦ, УПЦ КП, УПЦ МП, РКЦ, голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки та заступника голови ЛОДА Юрія Підлісного.

Про звернення до вірних щодо відповідального вибору під час голосування 25 жовтня та про належне пошанування учасників АТО йшлося під час засідання Ради єпископів Львівської області. Засідання відбулося за участі єпископів УГКЦ, УПЦ КП, УПЦ МП, РКЦ, голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки та заступника голови ЛОДА Юрія Підлісного. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

"Спільне звернення до мешканців Львівщини щодо відповідального вибору під час голосування 25 жовтня є особливо важливим у контексті подій на Сході. Нам разом потрібно зробити усе для того, щоб люди не піддавалися на різноманітні спокуси проголосувати не по совісті та, щонайважливіше, не зневірилися", - сказав Юрій Підлісний. 

Представники церкви з керівництвом ЛОДА обговорили питання безпеки громадян, оскільки затишшя на Сході може обернутися розхитуванням ситуації на Заході України. Тому, потрібно, щоб люди проявляли пильність.

Окрім цього, під час Ради єпископів наголошувалося на необхідності належного пошанування учасників бойових дій у зоні АТО та особливо шанобливого та турботливого ставлення до родин загиблих на Сході України.