• Головна
  • Новини
  • В Луганську священики УПЦ (МП) освятили пам’ятник «загиблим захисникам республіки»...

В Луганську священики УПЦ (МП) освятили пам’ятник «загиблим захисникам республіки»

03.08.2015, 14:55
В Луганську священики УПЦ (МП) освятили пам’ятник «загиблим захисникам республіки» - фото 1
На День ВДВ в Луганську відкрили пам'ятник загиблим захисникам «республіки» - бойову машину піхоти, що брала участь в боях. БМП терористи встановили на постаменті поруч з міським кладовищем в районі села Косіора.

6_oQuHGcUfI.jpgНа День ВДВ в Луганську відкрили пам'ятник загиблим захисникам «республіки» - бойову машину піхоти, що брала участь в боях. БМП терористи встановили на постаменті поруч з міським кладовищем в районі села Косіора, повідомляє Новий Погляд.

В урочистій церемонії відкриття пам'ятника взяли участь керівники «ЛНР», ветерани-десантники, учасники оборони міста і місцеві жителі.

Священики Української Православної Церкви (Московського Патріархату) відправили молебень та освятили пам'ятник загиблим воїнам. Після триразового рушничного салюту до нього поклали квіти.

"Товариші десантники, а також гості, які присутні на нашому заході, вітаю вас з 85-ою річницею створення повітряно-десантних військ. Бажаю вам мирного неба, бажаю вам здоров'я і терпіння в цей нелегкий час", - привітав присутніх самопроголошений голова Ради міністрів «ЛНР» Геннадій Ципкалов.

Слова подяки за допомогу в установці пам'ятника висловив командир третього Станично-Луганського батальйону "ВДВ-ДШБ", а нині заступник начальника штабу корпусу Народної міліції, полковник Сергій Сівак.

"Сьогодні ми освячували пам'ятник завдяки особистій участі голови Ради міністрів ЛНР Геннадія Ципкалова, який взяв безпосередню участь у створенні цього пам'ятника. Окрема подяка працівникам" Зеленбуду" і простим жителям міста, які взяли участь у його установці", - сказав полковник.