Українські політики молилися за Україну

03.07.2015, 10:07
Українські політики молилися за Україну - фото 1
Розпочався молитовний сніданок з молитви "Отче наш" та виконання духовного гімну України - "Боже великий, єдиний, нам Україну храни". Далі учасники читали Святе Письмо, ділилися думками та молилися.

2 липня 2015 року відбувся IV Парламентський молитовний сніданок України, який у спільній молитві за нашу державу об'єднав депутатів Верховної Ради України, Міністрів українського Уряду, представників Київської МДА, членів Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій, представників Конгресу та Сенату США, членів Європейського парламенту, іноземних дипломатів. Серед присутніх були координатори молитовних сніданків в США та Європі. А також Президент Європейської баптистської федерації.

Розпочався молитовний сніданок з молитви "Отче наш" та виконання духовного гімну України - "Боже великий, єдиний, нам Україну храни". Далі учасники читали Святе Письмо, ділилися думками та молилися.

молитовний_сніданок_1.jpg

"Українські парламентарі уже восьмий рік поспіль, проводять регулярні молитовні сніданки в стінах Верховної Ради України. Кожного четверга у Верховній Раді збирається молитовна група із депутатів навколо Слова Божого та вивчають його. Потім моляться «Отче наш» після чого йдуть працювати до парламентської зали.

А з 2011 роки ми почали проводити Національні молитовні сніданки, які знайшли широку підтримку серед українських політиків, державних діячів та представників духовенства. 

молитовний_сніданок_2.jpg

Україна молода держава, і переживаючи складні часи, дуже важливо, своє становлення базувати на вічних духовних цінностях, заручившись Божою допомогою " - Розповідає депутат Верховної Ради України, координатор Парламентського молитовного сніданку, Голова МДО "За духовність, моральність та здоров'я України", Павло Унгурян.

Для довідки: 

Молитовні сніданки є багаторічною традицією багатьох демократичних країн світу, та слугують місцем духовного єднання і порозуміння політків та урядовців. Понад 60 років такі молитовні сніданки проходя у США, а також багато років у Європарламенті, Німеччині, Норвегії, та багатьох інших країнах Європи і світу. P 2011 року депутати-християни ініціюють Національні молитовні сніданки в Києві, які  об'єднують депутатів, політиків, урядовців. У 2014 році відбувся ІІІ Національний молитовний сніданок України, напередодні Президентських виборів під патронатом Голови Верховної Ради України О. Турчинова. 

Цей молитовний сніданок став духовним майданчиком, що після Революції гідності консолідував навколо Божого Слова - депутатів, представників Уряду, Адміністрації Президента, іноземних парламентарів та дипломатів, глав християнських конфесій. Під час молитовного сніданку політики, урядовці, духовенство і громадськість разом роздумували над тим, як будувати нову країну на духовних підвалинах. Про це повідомляє Прес-служба Національного молитовного сніданку.