• Головна
  • Новини
  • В Україні порадили Патріарху Кирилу шукати безбожників у Кремлі...

В Україні порадили Патріарху Кирилу шукати безбожників у Кремлі

24.05.2015, 18:10
В Україні порадили Патріарху Кирилу шукати безбожників у Кремлі - фото 1
Глава РПЦ Патріарх Кирил має закликати президента РФ Володимира Путіна і все керівництво Росії припинити відкриту агресію проти України, що явно не є християнськими діями.

Зоря.gifГлава РПЦ Патріарх Кирил має закликати президента РФ Володимира Путіна і все керівництво Росії припинити відкриту агресію проти України, що явно не є християнськими діями.

Про це заявив речник УПЦ Київського Патріархату архиєпископ Євстратій (Зоря), коментуючи заяву Кирила про те, що "безбожність стає державною ідеологією України".

На думку архиєпископа, такі заяви Патріарха Кирила є "елементом кремлівської пропаганди проти України".

За словами владики Євстратія, таке "дуже дивно чути, враховуючи те, що відкритою брехнею, неприхованою і відкритою агресією займається керівництво його власної держави".

"Чому він своє керівництво не закликає припинити ті дії, які є діями явно нехристиянськими? ... Його власний президент значно більше виявляє ознак людини безбожної за своїми вчинками, ніж ті, хто стоїть за вчинками української держави", - зауважив архиєпископ Євстратій. 

За його словами, подібного роду висловлювання є черговим доказом того, що московська Церква в особі її керівництва є одним з інструментів Кремля та черговим елементом пропаганди проти України. Про це повідомив Укрінформ.