• Головна
  • Новини
  • Засновниця «Білого братства» тепер бореться проти «київської хунти» і підтримує «Новоросію»...

Засновниця «Білого братства» тепер бореться проти «київської хунти» і підтримує «Новоросію»

16.04.2015, 11:37
Засновниця «Білого братства» тепер бореться проти «київської хунти» і підтримує «Новоросію» - фото 1

Уродженка Донецька, лідер популярної на початку 1990-х років тоталітарної секти "Біле братство" - Марина Цвігун, більш відома українцям, як Марія Деві Христос, - нині проживає в Росії, де позиціонує себе, як відчайдушний борець з "київської хунтою", "рептилоїдами" і "сатаною".

Марина ЦвигунУродженка Донецька, лідер популярної на початку 1990-х років тоталітарної секти "Біле братство" - Марина Цвігун, більш відома українцям, як Марія Деві Христос, - нині проживає в Росії, де позиціонує себе, як відчайдушний борець з "київської хунтою", "рептилоїдами" і "сатаною".

Як повідомляє Четвертая власть, Цвігун взяла собі новий псевдонім - Вікторія Преображенська - і тепер займається езотерикою і політикою. У Росії вона відкрила власну релігійну організацію, інтернет-радіо, а також видає газети і журнали та публікує власні статті на своєму сайті.

У статтях Преображенської-Цвігун йдеться про те, що владу в Україні захопили рептилоїди, мета яких - розвалити Росію (знищити Святу Русь). Назви публікацій дають цілком вичерпне уявлення про їх зміст: «СИЛА І ЗАХИСТ ВІД рептилоїдів - СЛОВ'ЯНСЬКА МАТІР СВІТУ!», "ЄС - зашморг для Слов'ян чи Армагедон", "Рептилоїди - в овечих шкурах, або на астральних фронтах Апокаліпсису", "Захід скидає маску демократії "," Чіпізація буде переможена! ".

У своїх статтях Преображенська-Цвігун особливо часто згадує Юлію Тимошенко, яку звинувачує в тому, що вона зазіхнула на її Престол.

"Сьогодні світові рептилоїди схвильовані - провалюються їхні плани повного поневолення Слов'ян, а підступні задуми все частіше зазнають фіаско. Акцент давно зроблено на УкРАїну - серце Русі. У 2004 році запустили заокеанські ляльководи свою помаранчеву личину до Києва і захопили в свої мережі шудр, бо люди, котрі думають, не спокусилися на обіцяні "блага". Але ця рептилоїдна кампанія зазнала фіаско - Народ побачив "лідерів" цієї вакханалії. "Другим кроком" темних було: створити лжемісію для українців в образі їх служниці "пані Ю." - Тимошенко. Вона активно перефарбувалася в білі кольори Святості і зазіхнула на Престол Великої Матері Світу Ім'я Якої Марія ДЕВІ ХРИСТОС! " - Повідомляє своїм читачам Цвігун.

У схожому руслі написані й інші її твори.

Тимошенко вона також присвятила вірш "Хунтеса", і особисто продекламувала.

У мережі доступні й інші творіння Марини Цвігун, які вона зачитує на диктофон і викладає на youtube. Назви віршів - "Янукович, тримайся!", "Хунтеса", "Новоросія", "рептилоїди", "Хунті", "Легітимний", "Европомийка" - також говорять самі за себе.

Так, у вірші "Янукович, тримайся!" Цвігун закликала президента України Віктора Януковича гідно протистояти рептилоїдам і розігнати "вражу зграю".

"Мы — Славяне,

и ты — славянин!

Дай отпор, Янукович,

им!

Вражью свору

вРАз РАзгони!

Знамя Святой Руси

подними!

И воспрянет

Славянский Род!

И пойдёт за тобой

народ!

Дай отпор!

И воспрянет СТРАНА!

У Руси в Свет

Тропа Одна!

Матерь Света

Над Русью Стоит!

И Славян Собой

ЗАЩИТИТ!

Рептилоидам скоро

К О Н Е Ц !

А над Русью —

Златой Венец!

Царство Света

Встаёт над СТРАНОЙ!

Янукович, ДЕРЖИСЬ!!!

МЫ — с тобой!"

Свої вірші Цвігун також присвячує і рідній Донецькій області. Наприклад, вірш "Рідний Донбас" оповідає про події 2014 року в Слов'янську.

"Рептилий жалкий клан поджёг Наш Дом,

но Воинство Небес ему не взять!

Чума антихристова двинулась на Дон,

Славянск бомбит, чтоб Славу твою смять

американским чёрным сапогом,

мир устрашить и кровью запятнать!

Рептилии продажные! Во Ад

открыт уже для вас широкий вход!

Поднявших меч войны на мирный Град —

Возмездья Меч, каратели, вас ждёт!"

Крім того, Преображенська-Цвігун також читає лекції, присвячені "Новоросії"

Як відомо, Марина Цвігун отримала широку популярність на пострадянському просторі після того, як разом з чоловіком Юрієм Кривоноговим створила деструктивну, тоталітарну секту "Біле братство", а себе оголосила втіленням Христа на землі - Марією Деві Христос. Жертвами секти стали десятки тисяч громадян Росії і України, яких примушували жертвувати на користь секти гроші і майно. Багато членів "Білого братства" були змушені проходити лікування у психіатрів.

Справу проти Цвігун і Кривоногова розслідувалася кілька років, однак заарештувати подружню пару довго не вдавалося. Цікаво, що вів справу проти сектантів нинішній генеральний прокурор України Віктор Шокін.

У 1993 році Марина Цвігун разом з іншими членами секти спробували захопити і спалити Софійський собор у Києві, але їх зарештовали і кілька років вони провели в ув'язненні. Вийшовши на свободу, Цвігун продовжує діяльність вже під іншим ім'ям, читає лекції, пише вірші і видає книги.