• Головна
  • Новини
  • Миколаївський митрополит УПЦ (МП) забороняє священикам підтримувати військових у зоні АТО, - десантник...

Миколаївський митрополит УПЦ (МП) забороняє священикам підтримувати військових у зоні АТО, - десантник

25.12.2014, 10:31
Миколаївський митрополит УПЦ (МП) забороняє священикам підтримувати військових у зоні АТО, - десантник - фото 1
Митрополит Миколаївський і Очаківський Питирим (Старинський), який представляє Українську Православну Церкву (Московського Патріархату), забороняє своїм священикам відвідувати і підтримувати військових у зоні антитерористичної операції.

bbaefb10201cc.jpegМитрополит Миколаївський і Очаківський Питирим (Старинський), який представляє Українську Православну Церкву (Московського Патріархату), забороняє своїм священикам відвідувати і підтримувати військових у зоні антитерористичної операції.

Про це на своїй сторінці в «Facebook» написав миколаївський десантник Ілля Шполянський, повідомляє Преступности.НЕТ.

Десантник, у мирному житті відомий тим, що керував підприємством інвалідів «Літопис», порадив митрополиту припинити тиснути добрі починання у Церкві.

«Владика Питирим батюшці з Миколаївської області за поїздку до нас влаштував дикого прочухана. Та коли ж ви, Владико, заспокоїтеся? Ви двадцять років принижували мого батька, робили все, щоб закрити його дитячий будинок, навіть на його похоронах влаштували цирк, намагалися заборонити мій бізнес, давили десятки добрих починань в церкві. Дуже прошу Вас, не заважайте священикам-героям їздити і підтримувати солдатів в АТО. А знайомі митрополита, передайте йому моє звернення, при цьому з глибокою повагою до його сану», - пише Шполянський.