• Головна
  • Новини
  • Кандидат-можоритарник від Компартії рекламує себе на тлі православного храму у священичому підряснику...

Кандидат-можоритарник від Компартії рекламує себе на тлі православного храму у священичому підряснику

21.10.2014, 10:32
Кандидат-можоритарник від Компартії рекламує себе на тлі православного храму у священичому підряснику - фото 1

Кандидат у депутати ВР від Комуністичної партії України киянин Аль-Анні Амар Хуссейнович вирішив вирізнитися від своїх конкурентів неабиякою оригінальністю. Молодий чоловік на свої агітки сфотографувався на тлі Свято-Преображенського собору на Теремках у одязі, який дуже нагадує священичий підрясник.

6uTIFFOkTyw.gif-d.gifКандидат у депутати ВР від Комуністичної партії України киянин Аль-Анні Амар Хуссейнович вирішив вирізнитися від своїх конкурентів неабиякою оригінальністю. Молодий чоловік на свої агітки сфотографувався на тлі Свято-Преображенського собору на Теремках у одязі, який дуже нагадує священичий підрясник.

Аль-Анні Амар Хесейнович балотується по 211 виборчому окрузі у Києві. За інформацією сайту "Громада Голосієва", ідеологію партії він перейняв у родині. Його батько члена компартії Іраку.

На виборах до ВРУ комуніст Аль-Ані уже не піонер. У 2012-му він йшов у списку КПУ під заздалегідь непрохідним номером 146. Тепер іде в Голосієво по 211 мажоритарному.

За ці два роки він займався організацією пікетів європейських посольств й закликав дати можливість Україні провести свій референдум.

Розгін Майдану кандидат назвав “Победоносним отступлением украинского легиона”. Координував роботу “тітушок”.

Після історичного повалення Леніну на Бесарабці Аль-Ані одразу очолив координаційну раду антифашистського народного фронту. У травні пішов підкорюбвати Київраду, але туди уже не потрапив жоден комуніст.

Тепер молодий політик іде в нардепи. У програмі затятого комуніста – дружба з Росією та Митний союз. Будь-яка співпраця з МВФ має бути припинена.

Асоціацію з ЄС, на переконання кандидата, взагалі слід скасувати.

У соцмережі “Вконтакте” молодий чоловік підписаний на групи сепаратистів “Сводки от ополчения Новороссии”, “АнтиМайдан” тощо.

Щоправда, у своєму новаторстві Аль-Анні не є першопрохідцем, бо використання православної складової на українських виборах є звичним явищем. Як нагадує «Релігія в Україні», до нього від Компартії України до Київради балотувався намісник Києво-Печерської лаври митрополит Павло (Лебідь). Ще раніше народний депутат України, глава Одеського обкому КПУ і одночасно керівник Ленінського комуністичного союзу молоді Євген Царьков "як православна людина, що належить канонічної Церкви", клопотав перед Патріархом Кирилом за своїх одновірців з Боголюбського монастиря в Росії, які впали в немилість до свого церковного начальства . Також пан Царьков заявляв про підготовку законопроекту, який скасовує Указ Президента України про боротьбу з радянською символікою, і присягнувся поставити "на святому місці" в Києві пам'ятник Сталіну. У свою чергу, лідер прогресивних соціалістів Наталія Вітренко з 2010 року очолює Союз (Собор) православних жінок України, будучи одночасно першою прогресивно-православної матінкою України. Свого часу Наталія Вітренко висловлювала обурення тим, що прем'єр-міністр України "Азаров невдало копіює Сталіна". На її думку, "карлики в політиці не можуть побачити величини Сталіна", а пам'ятники великому вождю ставили і будуть ставити.