• Головна
  • Новини
  • Священик УПЦ (МП) у Донецьку надає духовну опіку поліції ДНР...

Священик УПЦ (МП) у Донецьку надає духовну опіку поліції ДНР

15.09.2014, 10:28
Священик УПЦ (МП) у Донецьку надає духовну опіку поліції ДНР - фото 1
Співробітники "Донецького міського управління поліції" отримали благословення від священика Української Православної Церкви (Московського Патріархату). Про це пише прес-служба "ДНР".

ДНР.jpgСпівробітники "Донецького міського управління поліції" отримали благословення від священика Української Православної Церкви (Московського Патріархату). Про це пише прес-служба "ДНР".

Як повідомляється, "на запрошення керівництва поліції республіки" настоятель Свято-Нікольського монастиря отець Никон зустрівся з "особовим складом Донецького міського управління поліції". Священик "провів бесіду на духовні теми", в тому числі відповів на питання, "як можна уникнути гріха, яким життям повинен жити православний християнин, які добрі справи він може здійснювати".

Священик не зміг обійти тему "складної політичної ситуації в "Новоросії". Говорячи про неї, священик зауважив: "перед співробітниками поліції стоїть завдання показати приклад таких якостей, як чесність і порядність, повага до громадян, готовність пожертвувати собою заради ближнього".

Він прочитав кілька молитов, а потім "окропив" бійців святою водою. Про це повідомляє Католицький оглядач.