• Головна
  • Новини
  • У Cвятогірській Лаврі УПЦ (МП) бойовики планують облаштувати шпиталь, - дані розвідки...

У Cвятогірській Лаврі УПЦ (МП) бойовики планують облаштувати шпиталь, - дані розвідки

07.05.2014, 10:22
У Cвятогірській Лаврі УПЦ (МП) бойовики планують облаштувати шпиталь, - дані розвідки - фото 1
У Cвятогірській Лаврі УПЦ (МП), що на Донеччині, базуватимуться бойовики. А дзвіниці Лаври можуть бути використані снайперами. Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на ТСН.

censor_.jpgУ Cвятогірській Лаврі УПЦ (МП), що на Донеччині, базуватимуться бойовики. А дзвіниці Лаври можуть бути використані снайперами. Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на ТСН.

За даними української розвідки в Святогірську лавру перестали пускати людей. Віруючих перенаправляють в найближчий жіночий монастир. Зате в самій Лаврі бойовики, нібито, планують розбити госпіталь, адже чисто топографічно - це ідеальне місце для оборони, тим більше, що дзвіниці можуть використовуватися як ідеальні снайперські позиції. Таким чином тактика прикриття живим щитом, а тепер ще й святими місцями, диверсантами продовжує активно використовуватися.

5 травня майже весь день йшли запеклі бої поруч зі Слов'янському і на околицях Краматорська. За інформацією МВС, з українського боку загинули чотири бійці, ще близько трьох десятків отримали поранення. За даними міністерства оборони - загинули двоє десантників, а сімнадцять бійців були поранені.