• Головна
  • Новини
  • Церкви братства євангельських християн-баптистів посилено молитимуться та поститимуть за цілісність України...

Церкви братства євангельських християн-баптистів посилено молитимуться та поститимуть за цілісність України

06.05.2014, 15:15
Церкви братства євангельських християн-баптистів молитимуться за мирне проведення і результати очікуваних виборів, за припинення ворожнечі та розбрату, за стабілізацію ситуації на землях України.

Церкви братства євангельських християн-баптистів молитимуться за мирне проведення і результати очікуваних виборів, за припинення ворожнечі та розбрату, за стабілізацію ситуації на землях України. Разом з молитвою вірні євангельських християн-баптистів долучаться до посту за Україну.

«З наближенням президентських виборів, а також з приводу останніх подій у південно-східному регіоні, ми закликаємо усі церкви і служителів активно долучатися до посиленої молитви і посту за Україну. Об’єднаймося у посилених молитвах за припинення ворожнечі та розбрату, за стабілізацію ситуації на наших землях. Благаймо Господа, щоб благословив мирне проведення і результати очікуваних виборів. Щоб наділив мудрістю і упокоренням перед Ним обрану майбутню владу.

Також молімося про збереження миру і недопущення можливих провокацій та маніпуляцій до дня святкування у державі 9 травня. Молімося про збереження цілісності України та Божий контроль у загострених питаннях так званого референдуму щодо державного устрою на вимоги Сходу України.

Закликаємо служителів церков визначити дні посту і молитви вашої церкви.

Ми певні, що Бог чекає нашої молитовної активності, бо Йому небайдужа доля і страждання нашого народу. І ми віримо, що Україна вийде з цього протистояння і Господь пошле відродження і нові благословення для нашого краю», – йдеться у Зверненні, яке підписали: В’ячеслав Нестерук, Валерій Антонюк, Ігор Бандура, Микола Каспров.