• Головна
  • Новини
  • Глава УГКЦ закликав парафії «відкрити двері для потребуючих»...

Глава УГКЦ закликав парафії «відкрити двері для потребуючих»

02.12.2013, 10:04
Глава УГКЦ закликав парафії «відкрити двері для потребуючих» - фото 1
У складних історичних моментах Церква завжди була з народом. У цей час наша Церква також є з народом», – наголосив Глава УГКЦ і запропонував усім разом заспівати Молитву за Україну «Боже, великий, єдиний».

Святослав_(Шевчук).jpgГлава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав (Шевчук) закликав парафії УГКЦ «відкрити двері для потребуючих», передає Департамент інформації УГКЦ.

«Я закликаю всі наші парафії, усі наші монастирі відкрити двері для потребуючих: голодного – нагодувати, подорожнього – у дім прийняти. Вчинити всі діла, необхідні для того, щоб виявити сьогодні милосердя до потребуючих. Нехай всемилостивий Господь поблагословить наш народ на кращу долю», – сказав Предстоятель УГКЦ в Івано-Франківську після завершення Архиєрейської Літургії в соборі Святого Воскресіння з нагоди 90-річчя єпископа-емерита УГКЦ Софрона (Мудрого).

«Ваша Церква є з вами. У складних історичних моментах Церква завжди була з народом. У цей час наша Церква також є з народом», – наголосив Глава УГКЦ і запропонував усім разом заспівати Молитву за Україну «Боже, великий, єдиний».