• Головна
  • Новини
  • Чоловік Тимошенко попросив Глав Церков України помолитися за звільнення дружини...

Чоловік Тимошенко попросив Глав Церков України помолитися за звільнення дружини

24.01.2013, 20:02
Чоловік екс-прем'єра Юлії Тимошенко Олександр попросив допомоги для своєї дружини у Глав УПЦ (МП), УПЦ КП, УГКЦ та УАПЦ.

Чоловік екс-прем'єра Юлії Тимошенко Олександр попросив допомоги для своєї дружини у Глав УПЦ (МП), УПЦ КП, УГКЦ та УАПЦ.

"У цей нелегкий для нашої держави і моєї родини час звертаюся до вас із проханням про допомогу і Боже заступництво у справі захисту життя моєї дружини, доброї християнки Юлії Тимошенко. Служіння Господу і вірність Заповідям Божим завжди були, є і будуть головними чеснотами нашої сім'ї. Моя дружина вже майже два роки незаконно позбавлена свободи своїм головним політичним конкурентом Віктором Януковичем, який лише таким чином може розправлятися з людьми, які вірно служили своїй землі і були на варті Божої правди", - написав він, повідомляє офіційний сайт Тимошенко.

Олександр Тимошенко поклявся і запевнив церковних лідерів, що засуджена не могла вбити Щербаня, тому що "це великий смертний гріх".

"Я прошу вас звернутися в молитві до Бога про звільнення Юлії Тимошенко з місця ув'язнення, куди її - невинно засуджену - замкнула нинішня влада. Господь Бог милостивий і чоловіколюбний, і він не дозволить темним силам скалічити життя невинним людям", – йдеться у зверненні.