• Головна
  • Новини
  • Митрополит Агафангел (УПЦ) молився за перемогу Путіна – «людину Церкви»...

Митрополит Агафангел (УПЦ) молився за перемогу Путіна – «людину Церкви»

06.03.2012, 16:29
Митрополит Агафангел (УПЦ) молився за перемогу Путіна – «людину Церкви» - фото 1
Митрополит УПЦ (МП) Агафангел (Савін) від імені духовенства, мирян Одеської єпархії і від себе особисто привітав Володимира Путіна з «благословенною Богом блискучою Перемогою на виборах Президента Російської Федерації».

Агафангел СавінМитрополит УПЦ (МП) Агафангел (Савін) від імені духовенства, мирян Одеської єпархії і від себе особисто привітав Володимира Путіна з «благословенною Богом блискучою Перемогою на виборах Президента Російської Федерації».

«Радіємо радістю Вашою. Наші молитви почуті Богом і прийняті Ним.4 березня,в день Торжества Православ'я відбулося торжество Правди Божої, в якій «милість і істина зустрілися, правда і мир поцілувалися» (Пс. 84, 11)!», - цитує вітальний лист митрополита Агафангела Путіну В. В. офіційний сайт Одеської єпархії УПЦ (МП).

«У Вашій особі, Володимир Володимирович, перемогли здорові сили Російського суспільства, дано рішучу відсіч Вашим політичним опонентам і ворогам Росії. Перемогли притаманні Вам: глибока віра в Бога і надія на Нього, вірність і відданість народу Росії, любов до світло світлої красно прикрашеної Руської землі, довіра народу, висока духовність і культура,інтелігентність, розсудливість, вміння працювати з людьми», - розливається єлеєм митрополит.

За словами одеського єрарха, Бог вибрав Путіна, аби «чарівність і теплота його серця» зміцнювали тернистий шлях Росії.

«Всемилостивий Господь, що промишляє про порятунок Великої Росії, знову обрав і поставив Вас на високий і відповідальний пост, щоб світло Вашої мудрості, чарівність і теплота Вашого серця зміцнювали тернистий шлях становлення Російської держави на нинішньому доленосному історичному етапі. І Ви, людина Церкви, покладаючись на волю Божу, гідно і впевнено сприймаєте важкий хрест у цей непростий час для Російської держави, піклуючись про благополуччя свого народу», - не шкодує компліментів владика Агафангел.

«Щиро бажаю Вам, Президенту нової демократичної Росії, видатному державному, політичному і громадському діячеві Російської держави, вірного сина російського народу, громадянину і патріоту російської землі, здоров'я, радості, щастя, натхнення і всесильної допомоги Божої у майбутній Вашій багатогранній творчій діяльності на благо народу Росії та процвітання Російської держави, в торжестві перемоги правди над брехнею, добра над злом, у збереженні миру і злагоди в суспільстві. Про це наші старанні молитві», - завершує своє вітання митрополит Агафангел (Савін).