• Головна
  • Новини
  • Єпископ євангельських християн Леонід Падун порівняв Україну з «хворою жінкою»...

Єпископ євангельських християн Леонід Падун порівняв Україну з «хворою жінкою»

01.02.2012, 10:47
Єпископ євангельських християн Леонід Падун порівняв Україну з «хворою жінкою» - фото 1
«Можливо, вона (хвороба) ще не встигла когось торкнутися, але рано чи пізно кожен відчує на собі все негативне, що відбувається в нашій країні, і важливо не жити ілюзіями», – говорить єпископ.

Леонід_падун.jpgПастор церкви «Слово Життя» у Донецьку і єпископ Української Християнської Євангельської Церкви Леонід Падун вважає, що сьогодні Україна схожа на хвору жінку і ця «хвороба» прогресує, – повідомляє Християнський Мегапортал invictory.org. Про це він написав у своєму блозі.

«Можливо, вона (хвороба) ще не встигла когось торкнутися, але рано чи пізно кожен відчує на собі все негативне, що відбувається в нашій країні, і важливо не жити ілюзіями», – говорить єпископ.

«Єдине, що мене втішає –Богу не все одно! Немає Його волі в тому, щоб старих позбавляли останнього шматка хліба і житла, щоб люди втрачали роботу або працювали за копійки, стаючи рабами у власній країні. Бог проти того, щоб люди гинули і йшли в пекло, а церквам забороняли вільно проповідувати Євангеліє», –пише в блозі Леонід Падун.

Він упевнений, що у Бога є добрі наміри для України, і Він дав її народу слово про те, що Україна буде хлібною та духовною житницею світу. Однак єпископ зазначає, що цього хочуть далеко не всі.

Пастор церкви «Слово Життя» підкреслює, що Бог нічого не робить у цьому світі без людей. «Я вірю, що зараз ми потрібні Богові, як ніколи раніше. Щось велике і гарне має відбутися в Україні. Але чи зможемо ми бути тим народом, якого очікує Бог в 2012 році? Я вірю, що Україна гідна кращого життя, і є Божий шлях, як все змінити. Якщо тільки ми погодимося співпрацювати з Богом, все можливо! Я вірю в добрі зміни. Я вірю, що Україні буде обмита не кров'ю жертв політичних зіткнень, а дорогоцінною Кров'ю Сина Божого, Ісуса Христа. Якщо тільки ми, Божий народ, змиримося, шукати особи Його, наша країна зміниться і добре слово про Україну здійсниться!», - резюмував єпископ Української Християнської Євангельської Церкви.