• Головна
  • Новини
  • Сьогодні на Форумі християнських політиків обговорять права дітей та сімейні цінності...

Сьогодні на Форумі християнських політиків обговорять права дітей та сімейні цінності

22.09.2011, 09:11
За підсумками Форуму відбудеться прес-конференція.

У четвер, 22 вересня, о 10.00 за ініціативи партії Християнсько-Демократичний Союз розпочне свою роботу Форум християнських політиків, присвячений захисту прав дітей та сімейних цінностей в глобалізованому світі.

У Форумі візьмуть участь представники християнсько-демократичного руху з понад 20 країн - провідні європейські та українські політики, народні депутати, громадські та релігійні діячі. Зокрема, очікується прибуття голови фракції Європейської народної партії в Європарламенті Люка Волонте, президента ECPM (Європейського християнського політичного руху) Петера Возу, кандидата на посаду президента Франції Крістін Бутен та ін.

За підсумками Форуму відбудеться прес-конференція, в якій, зокрема, візьмуть участь народні депутати, члени Колегії партії Християнсько-Демократичний Союз Давид Жванія, Оксана Білозір, Катерина Лук’янова, а також іноземні гості. Про це інформує УНІАН.

Програма форуму

10.00-11.00 Відкриття Форуму

11.30-13.30 Робота в секціях: Майбутнє в інтересах дітей. Людська гідність у сучасному суспільстві. Міжкультурний та міжконфесійний діалог

13.30-14.00 Підбиття підсумків роботи у секціях

14.00-14.30 Прес-конференція за результатами роботи форуму.