• Головна
  • Новини
  • Депутатська група «Право вибору» вимагає від Уряду відновити роботу Комісії із захисту прав релігійних організацій...

Депутатська група «Право вибору» вимагає від Уряду відновити роботу Комісії із захисту прав релігійних організацій

19.04.2011, 11:10
Депутатська група «Право вибору» вимагає від Уряду відновити роботу Комісії із захисту прав релігійних організацій - фото 1
Депутатська група «Право вибору» наполягає на відновленні роботи Комісії з питань забезпечення реалізації прав релігійних організацій при Кабінеті Міністрів.

kabmin12.jpgДепутатська група «Право вибору» наполягає на відновленні роботи Комісії з питань забезпечення реалізації прав релігійних організацій при Кабінеті Міністрів.

Про це йдеться у зверненні народного депутата, Секретаря ХДС Давида Жванії до Прем’єр-міністра України Миколи Азарова, повідомляє Інститут релігійної свободи.

"Впродовж останнього року Комісією не проведено жодного свого засідання. Зазначений факт негативно оцінюється представниками церков і релігійних організацій. Такий стан речей не сприяє розвитку державно-церковних відносин в Україні", – йдеться у зверненні.

Давид Жванія зазначив, що депутатська група «Право вибору», як представник християнських демократів в парламенті, виступає за відновлення повноцінного діалогу між державою і Церквою та просить вжити невідкладних заходів задля відновлення діяльності вказаної Комісії.

6 квітня відбулася зустріч представників депутатської групи «Право вибору» та Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій.