• Головна
  • Новини
  • Депутати пропонують засідання Верховної Ради розпочинати Молитвою за Україну...

Депутати пропонують засідання Верховної Ради розпочинати Молитвою за Україну

21.12.2010, 10:37
Народні депутати України від фракції Патрії регіонів В.Малишев та Ю.Болдирєв подали на розгляд Верховної Ради проект закону “Про внесення змін до Закону України “Про Регламент Верховної Ради України” щодо вдосконалення процедури відкриття пленарних засідань”.

Народні депутати України від фракції Патрії регіонів В.Малишев та Ю.Болдирєв подали на розгляд Верховної Ради проект закону “Про внесення змін до Закону України “Про Регламент Верховної Ради України” щодо вдосконалення процедури відкриття пленарних засідань”. У документі йдеться про те, щоб «після відкриття пленарного засідання в залі засідань Верховної Ради України хором виконувався урочистий молитовний піснеспів “Боже, великий єдиний, нам Україну храни”(музика Миколи Лисенка, слова Олександра Кониського).

Законопроект (№7478), як інформує прес-служба Верховної Ради, зареєстрований в парламенті 17 грудня.

«Верховна Рада України є єдиним законодавчим органом, рішення якого мають визначальний вплив на життя мільйонів громадян. Таким чином, підвищення моральних та етичних засад діяльності парламенту є запорукою підвищення ефективності його роботи», — сказано у пояснювальній записці до законопроекту.